Televizor LED Orion T24/D/PIF/LED, 61 cm – Full HD

Televizor Orion T24/D/PIF/LED

Orion T24/D/PIF/LED este un televizor LED de 61 cm cu aspect de culoare neagra ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta are standardul de rezolutie Full HD si nu beneficiaza de functii smart dar permite vizionarea continutului de pe suporturi externe, avand si CI. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret sub 500 Lei.

Categorie pret: Televizoare sub 500 Lei.

Verifica pretul televizorului
Orion T24/D/PIF/LED

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 61 cm, respectiv 24 inch, are rezolutia efectiva de 1920 x 1080 si este realizat in tehnologie LED ceea ce ii confera televizorului Orion T24/D/PIF/LED avantaje precum consum redus, stabilitate in functionare, stralucire puternica si mai ales rezistenta in timp.

Standardul de rezolutie Full HD, pe care Orion T24/D/PIF/LED il indeplineste, este standardul mediu fiind cel mai potrivit pentru majoritatea utilizatorilor.

Sunet

Televizorul LED Orion T24/D/PIF/LED are sonorizarea stereo cu o putere totala de 6W avand integrate doua difuzoare de cate 3W fiecare. Din aceasta prisma, acest televizor nu este potrivit pentru incaperi foarte spatioase, avand o putere audio mica.

Distanta de vizionare

Tinand cont de rezolutia si de diagonala televizorului Orion T24/D/PIF/LED, acesta poate fi privit de la o distanta de minim 100 cm daca se vizioneaza continut Full HD si este recomandata o distanta de vizualizare de minim 150 cm in cazul continutului cu rezolutie mica si mai ales a posturilor TV ce nu sunt transmise HD.

Specificatii si caracteristici televizor Orion T24/D/PIF/LED

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Orion T24/D/PIF/LED sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Orion T24/D/PIF/LED, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Orion
Model: T24/D/PIF/LED
Diagonala ecran (cm/inch): 61 cm / 24 inch
Smart TV: Nu
Standard rezolutie: Full HD
Tehnologie ecran: LED TV
Rezolutie efectiva (pixeli): 1920 x 1080
Contrast: 1.000:1
Timp de raspuns (ms): 16
Intensitate luminoasa (cd/mp): 160
Unghi de vizualizare orizontal/vertical: 176 / 176
Tuner Digital: Da (DVB-T / C)

Sunet si Conectivitate

Difuzoare integrate: 2 x 3W
D-Sub (15 pini): x 1
YPbPr: x 1
CI (Slot): Da
USB 2.0: x 1
Scart (RGB): x 1
HDMI: x 1

Altele

Culoare: Negru
Putere consumata (W): 42
Dimensiuni cu stand (mm): 557 × 165 × 365

Nota2: Intrucat televizorul Orion T24/D/PIF/LED face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor LED Orion 61 cm (24inch) T24/D/PIF/LED, Full HD, CI” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Orion T24/D/PIF/LED, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Orion T24/D/PIF/LED, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor LED Orion T24/D/PIF/LED, 61 cm – Full HD - 8686 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Orion T24/D/PIF/LED nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 16 aprilie 2024, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul Orion T24/D/PIF/LED are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*