Despre noi

Salut! Crezi ca a venit vremea sa schimbi televizorul?

TVland - Revomandari televizoare

Atunci TVland.ro iti poate fi de folos!

TVland.ro exista online din luna septembrie a anului 2013 si se doreste a fi un portal ce aduce la un loc toate televizoarele comercializate in Romania si ofera informatii despre acestea, explicand termenii tehnici mai putin cunoscuti publicului larg.
De asemenea, pentru modelele care ne atrag atentia in mod deosebit, vom pune online articole de review speciale, pe langa prezentarea generala cu specificatii si informatii de baza. Acestea pot fi gasite in sectiunea review.

De ce tvland.ro?

  • Pentru ca spunem ceea ce gandim,
  • Pentru ca nu recomandam produse pe care noi nu le-am cumpara,
  • Pentru ca avem deja experienta online,
  • Pentru ca ne „pricepem” la tehnica,
  • Pentru ca nu le stim pe toate, dar recunoastem asta si invatam constant,
  • Pentru ca stim sa va respectam!

Ce ne dorim?

In primul rand ne dorim sa nu va dezamagim si apoi ne dorim sa crestem! Dar pentru asta avem nevoie de dumneavoastra, sa fiti alaturi de noi. Un like, un gand bun, o recomandare vor fi recunoasterea faptului ca v-am fost de folos.

La randul nostru, vom incerca sa fim pe faza si sa actualizam constant informatiile de pe site pentru a fi pregatiti atunci cand veti avea din nou nevoie de noi!

Cum incercam sa va fim de folos?

Prin informatiile pe care vi le oferim. Pana acum avem pe site peste 1000 de articole in care sunt prezentate peste 980 de televizoare si sunt oferite cele mai importante informatii de achizitie.

Avem placerea sa va informam ca gazduim cel mai complet ghid de achizitie pentru televizoare, acesta fiind folosit pentru inspiratie chiar si de concurentii nostri.

Dictionarul de termeni folositi la televizoare este unic in romania si, chiar daca momentan acopera doar o mica parte din termenii tehnici, depunem eforturi pentru a-l completa mereu cu termeni noi.

Filtrele active au scopul de a va ajuta sa ajungeti mai repede la televizorul pe care il doriti, permitandu-va sa faceti selectii dupa categoria de pret a televizorului, dupa dimensiunea acestuia sau dupa functiile si tehnologiile suplimentare.

Va dorim numai bine si sa faceti alegeri cat mai bune!