Televizoare Black Friday 2017? Iata ofertele magazinelor!

Poți partaja pe:

Iata ca in 2017 Black Friday este putin diferit fata de anii anteriori. Daca pana acum acesta era organizat spre sfarsitul lunii noiembrie, anul acesta mai multe magazine ce comercializeaza televizoare au „furat startul” aducandu-va ofertele de Black Friday inca de la inceputul lunii. Dar sa vedem care sunt cele mai atractive oferte:

Preturi de Black Friday la PC Garage

Anul acesta PC Garage doreste sa va convinga sa nu mai asteptati Black Friday si a lansat campania de reduceri inca din ultima zi a lunii trecute. Dar sa nu facem confuzie, evenimentul de reduceri nu este numit Black Friday ci Cumpara ACUM la pret de Black Friday, asa ca nu ete exclus ca spre sfarsitul lunii sa avem inca o surpriza de la marele magazin.

Poate nu stiti dar PC Garage este unul dintre cele mai serioase magazine online din Romania si s-a facut remarcat prin faptul ca are angajati specialisti, motiv pentru care ofera si unele servicii suplimentare precum testarea produsului. Deci daca diriti un televizor testat de un specialist, un televizor care sa nu aiba defecte de imagine, acesta este magazinul la care trebuie sa apelati!

Dar chiar, tu voiai sa astepti Black Friday pentru a cumpara un televizor?

Vezi oferta PC Garage si afla daca se merita sa mai astepti!

Am vazut reduceri si de 2400 Lei la televizorul LED Smart de 165 cm LG 65UH7707 . Dar stiti cum e, ofertele bune se epuizeaza repede!

Black Friday evoMag

Al doilea eveniment pe care vi-l aduc in atentie este prima runda de Black Friday organizata de evoMag, din dorinta declarata de a face KO concurenta. Glumesc, bineinteles, dar mi-a atras atentia sloganul KO din prima runda!

Nu stiu in cate runde va organiza evoMag acest Black Friday dar pot sa va spun ca in aceasta runda, care a inceput pe data de 1 noiembrie si se incheie pe 5 noiembrie 2017, are reduceri substantiale. Mi-au atras atentia televizorul LED Smart 3D Samsung 65H6400 de 165 cm cu o reducere de 5000 Lei (45%) si televizorul LED Samsung 40M5002 de 101 cm cu o reducere de 850 Lei, adica 37%, pretul de vanzare fiind 1449 Lei.

Dar cum am mai spus, ofertele bune se epuizeaza rapid, asa ca este mai bine sa le vedeti si dumneavoastra accesand link-ul de mai jos, oferta fiind impartita pe game de rezolutie.

Vezi oferta evoMag

Black Friday Flanco

Iata ca nici Flanco nu s-a lasat mai prejos si are deja online ofertele de Black Friday. Partea interesanta este ca aceste oferte sunt actualizate zilnic si daca nu gasiti televizorul dorit este bine sa vizitati magazinul si ziua urmatoare pentru a verifica.

Nu are rost sa va spun ca Flanco detine unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania avand o traditie in comercializarea televizoarelor, electronicelor si produselor IT.

Din oferta Flanco de Black Friday mi-au atras atentia televizoarele cu pret foarte mic si foarte mare, acestea avand parca cele mai atractive reduceri. Spre exemplu, televizorul Smart LED Ultra HD Samsung 82MU7002, cu diagonala de 2,08 metri, are o reducere de 14000 de Lei ceea ce inseamna 45%! Televizoarele foarte ieftine au reduceri intre 20% si 33%, Vision Touch VTTV A3201 de 80 cm costand doar 599 Lei cu o reducere de 33% iar televizorul LED Philips 24PFT4022/12 Full HD de 60 cm costand doar 549 lei cu o reducere de 27%.

Vedeti aici ofertele Flanco

Black Friday eMag

Asa cum suntem obisnuiti, eMag nu iese din tipare si nu se grabeste, organizand Black Friday pe 17 noiembrie 2017. Cu siguranta va fi o zi de Vineri, cu siguranta vor fi foarte multe produse, cu siguranta reducerile vor fi substantiale dar cu siguranta si bataia pentru ele va fi mare.

Cu cele peste 2.000.000 (doua milioane!) de produse pe care marele retailer le va avea in oferta de Black Friday (televizoarele nu vor lipsi!) se asteapta sa depaseasca vanzarile de anul trecut cand a detinut 38,6% din piata.

Vom reveni cu ofertele pe masura ce acestea vor fi anuntate.

 

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *