Televizor LED Full HD LG 32LF561V, 80 cm

Categorie pret: Televizoare intre 1000 si 1500 Lei | Afla pretul actualizat

Televizor LED Full HD LG 32LF561V

LG 32LF561V este unul dintre cele mai ieftine televizoare Full HD de 80 cm din gama anului 2015 si se adreseaza utilizatorilor care pur si simplu nu au nevoie de functiile suplimentare 3D si Smart TV. Trebuie sa va aduc in atentie faptul ca cel mai vandut televizor de 80 cm al anului trecut a fost tot un televizor fara functiile Smart si 3D si anume Samsung 32H5030, televizor care inca se mai gaseste in ofertele magazinelor la un pret excelent, fiind in continuare un best buy. Asadar putem considera ca televizorul LG 32LF561V are concurenti puternici si nu va fi prima alegere daca doriti un televizor ieftin dar va fi prima alegere daca doriti un televizor cu aspect superior, un produs premium care se face remarcat in orice conditii.

Televizor LED Full HD LG 32LF561V

Vezi pretul acestui televizor

Eleganta superioara oricarui alt televizor din acesta gama de pret se datoreaza in mare parte aspectului metalic compact, slim, cu finisaje perfecte si suport de masa metalic bilateral. Este un televizor care atrage privirea, acesta fiind probabil unul dintre motivele epuizarii rapide a stocurilor unora dintre marile magazine.

Trebuie remarcat faptul ca pe piata romaneasca acest televizor are un pret foarte bun, pe pietele europene acesta vanzandu-se la preturi peste 390 Euro (399 pe Amazon).

Descriere

Sunet

Sonorizarea televizorului LED Full HD LG 32LF561V este asigurata de un sistem audio stereo cu puterea totala de 20W. Calitatea sunetului este garantata prin folosirea sistemului Virtual Surround ce asigura o foarte buna distributie a frecventelor sonore si spatialitate superioara sistemelor clasice.

Claritatea sunetului este asigurata de sistemul Dolby Digital iar pentru redarea vocii este folosita a doua generatie a filtrelor Clear Voice.

Imagine

Ecranul cu diagonala de 80 cm este realizat in tehnologie IPS (nu veti gasi in specificatii) si are rezolutia full HD 1920×1080 format 16:9. Ecranele LG sunt deja cunoscute tocmai datorita acestei tehnologii IPS. Comparativ cu ecranele LCD clasice, ecranele IPS ofera o serie de avantaje dintre care cele mai importante sunt:

  • redarea mai intensa a culorii negre, ceea ce permite obtinerea unui contrast superior
  • unghiul mare de vizibilitate fara a distorsiona imaginea atunci cand televizorul este privit din lateral, de sus sau de jos.
  • redarea mai intensa a culorilor permite scaderea intensitatii luminii de background si astfel televizorul pe langa faptul ca va oferi imagini mai luminoase, va avea si un consum redus de energie.

Profil Televizor LED Full HD LG 32LF561VFunctii si tehnologii

Fiind un televizor non Smart non 3D, LG 32LF561V are un numar limitat de functii suplimentare dar asta nu inseamna ca s-a facut rabat in folosirea celor mai noi tehnologii LG.

Procesorul de imagine este celebrul Triple XD Engine iar din specificatii nu vor lipsi tehnologiile si functiile pentru imbunatatirea imaginii: Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, 24p Real Cinema.

De asemenea nu lipseste functia de Player multimedia, televizorul putand reda fisiere audio, imagine sau video de pe suporturi USB externe. De asemenea poate indeplini si functia de Digital Video Recorder pentru a inregistra emisiunile favorite.

Conectivitate

Pentru interconectarea cu alte dispozitive, televizorul LED Full HD LG 32LF561V are o gama destul de variata de porturi: 1 HDMI pentru a fi folosit ca dispozitiv de iesire, 1 USB pentru a fi folosite functiile Multimedia Player si Digital Video Recorder, o intrare component pentru a fi folosit ca dispozitiv de iesire video, un port SCART ce ofera conectivitate extinsa si o iesire audio optica.

Datorita tunerului integrat ce permite receptionarea programelor prin cablu, terestre sau prin satelit, regasim doua intrari de radiofrecventa (RF).

De asemenea nu lipseste slotul CI.

Specificatii televizor LED Full HD LG 32LF561V

Tip: 3D LED
Smart TV: Non Smart TV
Gama: 2015

Audio

Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet: Dolby Digital
Sistem Surround
Clear Voice II
Optical Sound Sync

Video

Diagonala ecran (cm): 80
Rezolutie: 1920 x 1080
Aspect imagine: 16:9
Caracteristici superioare imagine:
Triple XD Engine
Dynamic Clear White
Active Noise Reduction
Dynamic Color Enhancer
24p Real Cinema

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Conectori

Conexiuni:
Slot CI+
HDMI
2 x RF In
SCART
Iesire audio digitala (optica): 1
Intrare USB 2.0: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 1

Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D ) fara stand: 732 x 437 x 55.5 mm
Dimensiuni (W x H x D) cu stand: 732 x 481 x 207 mm
Putere consumata: 38 W
Greutate (Kg): 6.2
Caracteristici speciale: DVR Ready (digital)
SIMPLINK (HDMI CEC)
EPG

Vezi pretul acestui televizor

Televizor LED Full HD LG 32LF561V, 80 cm - 2431 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Iata care sunt promotiile valabile astazi, 16 aprilie 2024:

eMag.ro PC Garage evoMag


Acest televizor are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa pret: Dupa diagonala:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*