Televizor LED Full HD LG 43LF540V, 109 cm – specificatii, pret, review

Poți partaja pe:

Unul dintre cele mai vandute televizoare in ultimele luni este LG 43LF540V, un televizor LED cu diagonala de 109 cm si rezolutia full HD, pretul acestuia fiind atractiv mai ales datorita faptului ca a facut parte din nenumarate promotii. Veti descoperi in urmatorul review ca este vorba de un televizor din gama anului 2015 dar destul de simplu, fara functii smart si 3D, care ofera insa toate facilitatile noilor tehnologii LG, avand procesorul de imagine Triple XD Engine.

Televizor LED LG, 43LF540V, 109 cm, Full HD

Afla pretul acestui televizor

Descriere

Aspectul impecabil este dat de rama ingusta, moderna, precum si de sistemul bilateral de sprijin, mult mai elegant si mult mai eficient pentru televizoarele mari.

Televizor LED LG, 43LF540V, 109 cm, Full HD vazut de sus

Grosimea totala a televizorului este de numai 5,87 cm in zona centrala iar partea din spate nu are proeminente care sa incomodeze amplasarea aproape de perete.

Caracteristici

Semiprofil Televizor LED LG, 43LF540V, 109 cm, Full HDEcranul

Ecranul televizorului LG 43LF540V are diagonala de 43 inch, ceea ce inseamna aproximativ 109 cm. Acesta este realizat in tehnologie LED, de calitate foarte buna si consum redus, sistemul de iluminare a fundalului9 fiind Edge LED si are rezolutia full HD de 1920 x 1080 format 16:9.

Sunetul

Sonorizarea este stereo, realizata cu doua difuzoare de 5W RMS beneficiind de sistemul Virtual Surround, decodare Dolby Digital si egalizor cu sase moduri presetate pentru stiri, muzica, cinema, sporturi, jocuri sau standard.

Desi puterea difuzoarelor vi se poate parea mica, va asigur ca cei 10W insumati de cele doua difuzoare vor genera un sunet suficient de puternic si bine distribuit pentru o camera de dimensiuni mari, cu o gama buna de frecvente, in asa fel incat niciodata nu o sa fiti nevoiti sa cresteti volumul peste 50%, decat in cazul in care doriti sa dati o petrecere punand muzica de la TV.

Profil Semiprofil Televizor LED LG, 43LF540V, 109 cm, Full HDFunctii si tehnologii integrate

Televizorul LED Full HD LG 43LF540V nu dispune de functiile Smart si 3D si din start se adreseaza celor ce nu sunt interesati de aceste functii. Personal nu consider lipsa acestora o problema, fiind functii folosite doar ocazional si care nu au influenta asupra functionarii ca televizor sau dispozitiv de iesire.

Dintre functiile integrate un rol important il are functia de player multimedia. Aceasta va permite sa redati continut multimedia, indiferent daca este vorba de filme, imagini sau muzica, de pe un suport de stocare extern cu interfata USB.

Tehnologiile integrate gestioneaza la randul lor alte functii, cele mai importante dintre acestea fiind: Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhance, 24p Real Cinema.

De asemenea, televizorul LG 43LF540V ofera 8 moduri de dimensionare a ratiei ecranului (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Cinema Zoom 1, Zoom) si 8 moduri de presetare pentru imagine (Vivid, Standard, Eco, Cinema,Sport, Game, Expert1, Expert2).

Conectivitatea externa este asigurata de intrarea USB pentru playerul multimedia, doua intrari HDMI, o intrare component (Y,Pb,Pr) + Audio, Doua intrari RF (antene), slot CI, mufa SCART si RS-232C (Control / SVC).

Specificatii televizor LED Full HD LG 43LF540V

Tip: LED
Smart TV: Non Smart TV
Gama: 2015

Audio

Iesire sunet (RMS): 2 x 5 W
Caracteristici superioare sunet:
Dolby Digital
DTS 2.0
Virtual Surround
Clear Voice II

Video

Diagonala ecran (cm): 109
Rezolutie: 1920 x 1080
Aspect imagine: 16:9
Caracteristici superioare imagine:
Triple XD Engine
Active Noise Reduction
Dynamic Clear White
Dynamic Color Enhancer
Real Cinema 24p
Motion Eye Care

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T2, DVB-C, DVB-S2

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Conectori

Conexiuni:
Slot CI+
2 x RF In
HDMI
SCART
Intrare USB 2.0: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 1

Caracteristici generale

Compatibil VESA: 200 x 200
Putere consumata: 36 W

Caracteristici speciale

TeleText 2000 pagini
SIMPLINK (HDMI CEC)
EPG 8 zile

Parerile utilizatorilor despre acest televizor reflecta un grad mare de multumire, LG 43LF540V fiind un televizor LED de mari dimensiuni cu rezolutie Full HD, cu consum foarte redus si cu pret foarte accesibil, chiar foarte mic pentru gama sa de marime si nivelul de tehnologizare. Este un televizor modern, din gama anului 2015!

Afla pretul acestui televizor

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *