Televizor LED JVC LT-49VU63M, 124 cm – Ultra HD 4K, Smart

Televizor JVC LT-49VU63M

JVC LT-49VU63M este un televizor LED cu ecran plat de 124 cm, ce face parte din oferta TV 2019-2020. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K, are functii smart, permite streaming pe YouTube si Netflix, permite instalarea de aplicatii noi si are conexiune Bluetooth.

Categorie pret: Televizoare intre 1500 si 2000 Lei.

Verifica pretul televizorului
JVC LT-49VU63M

Imagine

Televizorul JVC LT-49VU63M este echipat cu un ecran LED plat cu diagonala generoasa, de 124 cm, ce are rezolutia efectiva de 3840 x 2160, acesta indeplinind standardul Ultra HD 4K.

Calitatea imaginii este rezultatul folosirii tehnologiilor avansate, Dolby Vision, care impreuna cu ecranul realizat in tehnologie LED, cea mai comuna tehnologie de afisare pe ecrane plate, stabilesc standardul acestui televizor care in plus beneficiaza si de Zoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progressive Scan, Sleep Timer, NTSC Playback, Hotel Mode si EPG.

Distanta de vizionare

Pentru a minimiza efectele daunatoare asupra sanatatii, televizorul JVC LT-49VU63M poate fi privit de la o distanta minima de 155 cm.

Cu toate acestea, tinand cont ca vorbim despre un televizor LED cu diagonala de 124 cm si rezolutia ecranului de 3840 x 2160, noi va recomandam sa respectati o distanta de vizionare optima de 250 cm.

Sunet

Sonorizarea televizorului JVC LT-49VU63M este facuta cu un sistem audio cu doua difuzoare cu o putere totala de 20 W, ce beneficiaza de Equalizer, NICAM Stereo, GER(D)+, Surround Sound, DTS TruSurround, DTS HD si Dolby Audio. Puterea audio este suficienta pentru ca acest televizor sa faca fata chiar si in camere de mari dimensiuni.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului JVC LT-49VU63M, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

« Sau vezi televizorul la eMag »

Smart

JVC LT-49VU63M este un smart TV.

Acesta permite streaming online avand preinstalate aplicatiile pentru YouTube si Netflix, permite Screen Mirroring si are conexiune wireless Bluetooth.

Conectivitate

Acest televizor are tuner DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T si DVB-T2 iar pe partea din spate gasim un conector VGA, trei conectori HDMI, o mufa de retea RJ-45, o interfata S/PDIF, o intrare Composite, slot CI+, doua mufe USB si o intrare RF.

Specificatii si caracteristici televizor JVC LT-49VU63M

Caracteristici Generale
BrandJVC
ModelLT-49VU63M
Tip EcranLED
Standard RezolutieUltra HD 4K
Tip TVSmart TV
Curbura EcranPlat
Caracteristici Video – TV
Tuner TVDVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T si DVB-T2
Diagonala Ecran124 cm
Rezolutie Ecran3840 x 2160
Rata Refres Ecran50 Hz
Tehnologii ImagineZoom Mode, Comb Filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction, Dynamic contrast, Progressive Scan, Sleep Timer, NTSC Playback, Hotel Mode si EPG
Tehnologie HDRDolby Vision
Caracteristici Sunet
Sistem Audio / Difuzoare2
Putere Audio20 W
Tehnologii SunetEqualizer, NICAM Stereo, GER(D)+, Surround Sound, DTS TruSurround, DTS HD si Dolby Audio
Caracteristici Smart
Aplicatii PreinstalateYouTube si Netflix
AlteleScreen Mirroring
Conectivitate
WirelessBluetooth
Conectori / Interfet1 x VGA, 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, 1 x Composite In, CI+ slot, 2 x USB si 1 x RF
Altele
Eficienta EnergeticaClasa A+
Putere Consumata69 W

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului JVC LT-49VU63M sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

Nota2: Intrucat televizorul JVC LT-49VU63M face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor JVC LT-49VU63M, 124 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED” si trebuie tratat ca atare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale erori aparute in specificatii!

Nota3: La televizorul JVC LT-49VU63M, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul JVC LT-49VU63M, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor LED JVC LT-49VU63M, 124 cm – Ultra HD 4K, Smart - 9684 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul JVC LT-49VU63M nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 22 februarie 2024, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul JVC LT-49VU63M are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*