Televizor LED Orion T24D/PIF/LED, 60 cm – Full HD

Televizor Orion T24D/PIF/LED

Orion T24D/PIF/LED este un televizor LED cu ecran plat de 60 cm, ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Full HD, are puterea audio de 20 W si vine la pachet cu cablu de alimentare, telecomanda si manual de utilizare.

Categorie pret: Televizoare intre 500 si 1000 Lei.

Verifica pretul televizorului
Orion T24D/PIF/LED

Imagine

Televizorul Orion T24D/PIF/LED este echipat cu un ecran LED plat cu diagonala modesta, de numai 60 cm, ce are rezolutia efectiva de 1920 x 1080, acesta indeplinind standardul Full HD.

Tehnologia LED este cea mai comuna tehnologie de afisare pe ecrane plate iar tehnologiile integrate, precum 3D Comb Filter, contribuie la extinderea functionalitatii televizorului si/sau imbunatatirea imaginilor redate.

Distanta de vizionare

Pentru a minimiza efectele daunatoare asupra sanatatii, televizorul Orion T24D/PIF/LED poate fi privit de la o distanta minima de 105 cm.

Cu toate acestea, tinand cont ca vorbim despre un televizor LED cu diagonala de 60 cm si rezolutia ecranului de 1920 x 1080, noi va recomandam sa respectati o distanta de vizionare optima de 150 cm.

Sunet

Sonorizarea televizorului Orion T24D/PIF/LED este facuta cu un sistem audio stereo cu o putere totala de 20 W. Puterea audio este suficienta pentru ca acest televizor sa faca fata chiar si in camere de mari dimensiuni.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Orion T24D/PIF/LED, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

« Sau vezi televizorul la eMag »

Conectivitate

Acest televizor are tuner DVB-T iar pe partea din spate gasim o mufa USB, un conector HDMI, un jack de casti de 3,5 mm, un conector SCART si slot CI+.

Specificatii si caracteristici televizor Orion T24D/PIF/LED

Caracteristici Generale
BrandOrion
ModelT24D/PIF/LED
Tip EcranLED
Standard RezolutieFull HD
Tip TVNon Smart
Curbura EcranPlat
Caracteristici Video – TV
Tuner TVDVB-T
Diagonala Ecran60 cm
Rezolutie Ecran1920 x 1080
Tehnologii Imagine3D Comb Filter
Caracteristici Sunet
Putere Audio20 W
Conectivitate
Conectori / Interfet1 x USB, 1 x HDMI, 1 x Jack 3.5 mm, 1 x SCART si CI+ slot
Altele
Eficienta EnergeticaClasa A
Putere Consumata22 W
Dimensiuni cu Stand62.3 x 39.5 x 12.3 cm
Greutate cu Stand7 Kg
Greutate fara Stand2.2 Kg
AccesoriiCablu alimentare, Telecomanda si Manual utilizare

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Orion T24D/PIF/LED sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

Nota2: Intrucat televizorul Orion T24D/PIF/LED face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor LED Orion, 61 cm, T24D/PIF/LED, Full HD” si trebuie tratat ca atare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale erori aparute in specificatii!

Nota3: La televizorul Orion T24D/PIF/LED, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Orion T24D/PIF/LED, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor LED Orion T24D/PIF/LED, 60 cm – Full HD - 9570 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Orion T24D/PIF/LED nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 13 august 2022, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul Orion T24D/PIF/LED are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*