Televizor OLED LG OLED77C8LLA, 195 cm – Ultra HD 4K, Smart

Poți partaja pe:

LG OLED77C8LLA este un televizor OLED de 195 cm cu aspect de culoare negru cu argintiu ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si webOS, Wi-Fi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret a televizoarelor de lux, cu pretul peste 10.000 Lei.

Categorie pret: Televizoare de Lux.

Verifica pretul televizorului
LG OLED77C8LLA

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 195 cm, respectiv 77 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie OLED .
Sunt multe de spus despre ecranele OLED dar ce va intereseaza pe dumneavoastra ca utilizator este calitatea incomparabila a imaginilor pe care televizorul LG OLED77C8LLA va putea sa le ofere: cel mai intens negru posibil, cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai clare culori si un contrast superior oricarui alt tip de ecran.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de LG OLED77C8LLA este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului OLED Smart LG OLED77C8LLA este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 40W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 40W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului LG OLED77C8LLA recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 200 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 300 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 450 cm.

Specificatii si caracteristici televizor LG OLED77C8LLA

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului LG OLED77C8LLA sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului LG OLED77C8LLA, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: LG
Model: OLED77C8LLA
Diagonala ecran (cm/inch): 195 cm / 77 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Tehnologie ecran: OLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Contrast: Infinit
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2)

Sunet

Difuzoare integrate: 40W

Diverse

4K Cinema HDR cu Dolby Vision, 4K HFR, Pixell Dimming, Ultra Luminance Pro, Billion Rich Colors , LG 4K Upscaler, LG OLED 4K, Dolby Atmos Surround , Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, LG Sound Sync , Clear Voice III, Dolby Audio, DLNA, WiDi, Miracast, Magic Zoom, Quick Access, webOS Smart TV, Mobile Connection, 360 VR playback, Smart Music & Video Player, Magic Remote compatible, My Content, LG Alpha 9 Intelligent Processor, My Channel

Conectivitate

Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
Casti (3.5mm): Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 3
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Negru/Argintiu
Montare perete VESA (mm): 400 x 200
Dimensiuni cu stand (mm): 1722 x 1052 x 253
Greutate (Kg): 36.5

Nota2: Intrucat televizorul LG OLED77C8LLA face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor OLED LG 195 cm (77inch) OLED77C8LLA, Ultra HD 4K, Smart TV, webOS, Wi-Fi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul LG OLED77C8LLA, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul LG OLED77C8LLA, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *