Televizor OLED LG OLED77W8PLA, 195 cm – Ultra HD 4K, Smart

Televizor LG OLED77W8PLA

LG OLED77W8PLA este un televizor OLED de 195 cm cu aspect de culoare neagra ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si webOS, Wi-Fi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret a televizoarelor de lux, cu pretul peste 10.000 Lei.

Categorie pret: Televizoare de Lux.

Verifica pretul televizorului
LG OLED77W8PLA

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 195 cm, respectiv 77 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie OLED .
Sunt multe de spus despre ecranele OLED dar ce va intereseaza pe dumneavoastra ca utilizator este calitatea incomparabila a imaginilor pe care televizorul LG OLED77W8PLA va putea sa le ofere: cel mai intens negru posibil, cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai clare culori si un contrast superior oricarui alt tip de ecran.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de LG OLED77W8PLA este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului OLED Smart LG OLED77W8PLA este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 60 W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 60W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului LG OLED77W8PLA recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 200 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 300 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 450 cm.

Specificatii si caracteristici televizor LG OLED77W8PLA

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului LG OLED77W8PLA sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului LG OLED77W8PLA, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: LG
Model: OLED77W8PLA
Diagonala ecran (cm/inch): 195 cm / 77 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Tehnologie ecran: OLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Contrast: Infinit
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2)

Sunet

Difuzoare integrate: 60 W

Diverse

4K Cinema HDR cu Dolby Vision, 4K HFR, Pixell Dimming, Ultra Luminance Pro, Billion Rich Colors , LG 4K Upscaler, LG OLED 4K, Dolby Atmos Surround , Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Hi-Fi Audio, LG Sound Sync , Clear Voice III, Dolby Audio, DLNA, WiDi, Miracast, Magic Zoom, Quick Access, webOS Smart TV, Mobile Connection, 360 VR playback, Smart Music & Video Player, Magic Remote compatible, My Content, LG Alpha 9 Intelligent Processor, My Channel

Conectivitate

Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
Casti (3.5mm): Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 3
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Negru
Putere consumata (W): 212
Dimensiuni cu stand (mm): 1923 x 1131 x 285
Greutate (Kg): 12.3

Nota2: Intrucat televizorul LG OLED77W8PLA face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor OLED LG 195 cm (77inch) OLED77W8PLA, Ultra HD 4K, Smart TV, webOS, Wi-Fi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul LG OLED77W8PLA, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul LG OLED77W8PLA, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor OLED LG OLED77W8PLA, 195 cm – Ultra HD 4K, Smart - 9220 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul LG OLED77W8PLA nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 03 decembrie 2023, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul LG OLED77W8PLA are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*