Televizor OLED Ultra HD 4K Smart 3D LG 65G6V, 165 cm

Poți partaja pe:

LG 65G6V este un televizor OLED cu diagonala de 165 cm (65 inch), cu capabilitati Smart TV si 3D. Acesta se incadreaza in categoria de pret a televizoarelor de lux, cu pretul peste 10.000 Lei.

Categorie pret: Televizoare de Lux.

Verifica pretul televizorului
LG 65G6V

Imagine

Ecranul, realizat in tehnologie OLED, are diagonala de 65 inch (165 cm) si indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K, rezolutia efectiva fiind de 3840 x 2160 pixeli.

Standardul de rezolutie Ultra HD 4K asigura cea mai mare densitate de pixeli si este recomandat cu precadere pentru televizoarele cu diagonala mare, ceea ce face ca televizorul LG 65G6V sa ofere imagini de cea mai buna calitate posibila pe un ecran de 165 cm, facand vizibile si cele mai mici detalii.

Sonorizarea se face cu ajutorul difuzoarelor integrate.

Functii suplimentare

Televizorul LG 65G6V dispune atat de functia 3D, cat si de functii smart, permitand redarea oricarui tip de continut gratie playerului multimedia integrat, precum si accesul la aplicatii si continut online, inclusiv la retelele de socializare, avand insa nevoie de o conexiune la internet.

De remarcat: webOS 3.0, WiFi, CI+

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului LG 65G6V, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Distanta de vizualizare

Acest televizor poate fi privit de la o distanta minima de 150 cm dar asta numai in cazul continutului Ultra HD (nativ sau dupa upscaling). In cazul continutilui Full HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 250 cm iar in cazul continutului de mica rezolutie, 720p sau mai mic, este bine sa stati la circa 400 cm e televizor.

Specificatii si caracteristici televizor LG 65G6V

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului LG 65G6V sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

Generale

Producator: LG
Model: 65G6V
Diagonala ecran: 165 cm / 65 inch
Tip ecran: OLED
Smart TV: Da
Tehnologie 3D: Da
Format: Ultra HD 4K
Rezolutie (pixeli): 3840 x 2160
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2)
Diverse: UHD PREMIUM, DOLBY Vision, 4K 3D+, Picture on Glass, Infinite Contrast, HDR Effect, Blade Slim, Switchable Sound Bar Stand, Perfect Color, ULTRA Luminance, Perfect Viewing Angle, Dynamic Color, Perfect Black Panel, Pixel Dimming, 4k Upscaler, 3D Color Mapping, Contrast maximizer, Magic Zoom, Magic Mobile Connection, Telecomanda Magic Motion AN-MR650 inclusa + Telecomanda Slim, webOS 3.0, Live Meniu, Music Player, OLED Surround, Clear Voice III, Wireless Sound Sync, Harman Kardon Sound, Magic Sound Tuning, Hi Fi Audio, 3D Sound Zooming, Sunet 60W/ 4.2 Ch. Woofer, Include 2 perechi ochelari 3D

Conectivitate

HDMI: x 4
Iesire audio digitala (optica): x 1
Component: x 1
Casti (3.5mm): Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: 2 x USB 2.0|1 x USB 3.0
Ethernet: Da
Wireless: Da

Nota2: Intrucat televizorul LG 65G6V face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Aceasta este pagina de prezentare a televizorului LG 65G6V ce are urmatoarele caracteristici principale: Ultra HD 4K, Smart TV, 3D, webOS 3.0, WiFi, CI+.

Nota3: La televizorul LG 65G6V, magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul LG 65G6V, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *