Televizor QLED Samsung QE49Q6FNATXXH, 125 cm – Ultra HD 4K, Smart

Televizor Samsung QE49Q6FNATXXH

Samsung QE49Q6FNATXXH este un televizor QLED de 125 cm cu aspect de culoare argintie ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si WiFi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret peste 3000 Lei.

Categorie pret: Televizoare peste 3000 Lei.

Verifica pretul televizorului
Samsung QE49Q6FNATXXH

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 125 cm, respectiv 49 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie QLED .
Aceasta tehnologie noua, dezvoltata din Quantum-Dot, foloseste nonocristale care emit propria lumina asemanator tenologiei OLED, televizorul Samsung QE49Q6FNATXXH oferind cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai intense si curate culori, fara defecte de imagine si un contrast superior ecranelor clasice.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de Samsung QE49Q6FNATXXH este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului QLED Smart Samsung QE49Q6FNATXXH este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 40W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 40W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului Samsung QE49Q6FNATXXH recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 150 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 200 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 300 cm.

Specificatii si caracteristici televizor Samsung QE49Q6FNATXXH

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Samsung QE49Q6FNATXXH sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Samsung QE49Q6FNATXXH, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Samsung
Model: QE49Q6FNATXXH
Diagonala ecran (cm/inch): 125 cm / 49 inch
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Tehnologie ecran: QLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2) x 2

Sunet si Conectivitate

Difuzoare integrate: 40W
Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 2
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Argintiu
Montare perete VESA (mm): Da
Putere consumata (W): 145
Dimensiuni cu stand (mm): 1091.6 × 703.3 × 247.7
Greutate (Kg): 13.9

Nota2: Intrucat televizorul Samsung QE49Q6FNATXXH face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor QLED Samsung 125 cm (49inch) QE49Q6FNATXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Samsung QE49Q6FNATXXH, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Samsung QE49Q6FNATXXH, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor QLED Samsung QE49Q6FNATXXH, 125 cm – Ultra HD 4K, Smart - 9208 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Samsung QE49Q6FNATXXH nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 28 noiembrie 2023, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul Samsung QE49Q6FNATXXH are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


4 Pareri on Televizor QLED Samsung QE49Q6FNATXXH, 125 cm – Ultra HD 4K, Smart

Adaugă un comentariu...

  1. Voi ați văzut cum se vede căcatul asta de TV sau scrieți sa va aflați în seama?

    • Salut.
      Merita cumpatat? Cum se vad posturile tv?

      • Din punctul meu de vedere e foarte ok doar ca nu are decodor DTS si nu merg toate filmele de pe stick. Adica merg dar fara sunet… Posturile TV se vad foarte bine, mai ales cele HD. Pe partea de smart merge super insa eu mi-am dat seama dupa ce l-am cumparat ca de fapt mie nu imi trebuia un smart, il folosesc foarte rar. Am net si televiziune de la telekom.

Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*