Televizor QLED Samsung QE55Q7FN, 139 cm – Ultra HD 4K, Smart

Televizor Samsung QE55Q7FN

Samsung QE55Q7FN este un televizor QLED de 139 cm cu aspect de culoare negru cu argintiu ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si WiFi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret peste 3000 Lei.

Categorie pret: Televizoare peste 3000 Lei.

Verifica pretul televizorului
Samsung QE55Q7FN

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 139 cm, respectiv 55 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie QLED .
Aceasta tehnologie noua, dezvoltata din Quantum-Dot, foloseste nonocristale care emit propria lumina asemanator tenologiei OLED, televizorul Samsung QE55Q7FN oferind cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai intense si curate culori, fara defecte de imagine si un contrast superior ecranelor clasice.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de Samsung QE55Q7FN este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului QLED Smart Samsung QE55Q7FN este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 40W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 40W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului Samsung QE55Q7FN recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 150 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 200 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 300 cm.

Specificatii si caracteristici televizor Samsung QE55Q7FN

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Samsung QE55Q7FN sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Samsung QE55Q7FN, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Samsung
Model: QE55Q7FN
Diagonala ecran (cm/inch): 139 cm / 55 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Tehnologie ecran: QLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2) x 2

Sunet

Difuzoare integrate: 40W

Diverse

Time Shift, USB HID Support, WiFi Direct, Auto Channel Search, Teletext (TTX), Auto Power Off, Caption (Subtitle), ConnectShare™ (USB 2.0), Instant On, Digital Clean View, ConnectShare™ (HDD), TV to Mobile – Mirroring, Mobile to TV – Mirroring, DLNA, MBR Support, BT HID Support, Processor Quad-Core, Picture-In-Picture, EPG, Web Browser, Ambient Mode, IPv6 Support (LAN), One Invisible Connection, CI+(1.4) (Common Interface), Auto Game Mode, Game Motion Plus

Conectivitate

Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
RS-232C: Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 3
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Negru/Argintiu
Montare perete VESA (mm): Da
Putere consumata (W): 170
Dimensiuni cu stand (mm): 1227.2 x 784.9 x 284.3
Greutate (Kg): 21

Nota2: Intrucat televizorul Samsung QE55Q7FN face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor QLED Samsung 139 cm (55inch) QE55Q7FN, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Samsung QE55Q7FN, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Samsung QE55Q7FN, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor QLED Samsung QE55Q7FN, 139 cm – Ultra HD 4K, Smart - 9034 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Samsung QE55Q7FN nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 24 septembrie 2023, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul Samsung QE55Q7FN are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*