Televizor QLED Samsung QE75Q7FAMTXXH, 190 cm – Ultra HD 4K, Smart

Poți partaja pe:

Samsung QE75Q7FAMTXXH este un televizor QLED de 190 cm cu aspect de culoare negru cu argintiu ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si WiFi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret a televizoarelor de lux, cu pretul peste 10.000 Lei.

Categorie pret: Televizoare de Lux.

Verifica pretul televizorului
Samsung QE75Q7FAMTXXH

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 190 cm, respectiv 75 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie QLED .
Aceasta tehnologie noua, dezvoltata din Quantum-Dot, foloseste nonocristale care emit propria lumina asemanator tenologiei OLED, televizorul Samsung QE75Q7FAMTXXH oferind cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai intense si curate culori, fara defecte de imagine si un contrast superior ecranelor clasice.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de Samsung QE75Q7FAMTXXH este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului QLED Smart Samsung QE75Q7FAMTXXH este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 40W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 40W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului Samsung QE75Q7FAMTXXH recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 200 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 300 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 450 cm.

Specificatii si caracteristici televizor Samsung QE75Q7FAMTXXH

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Samsung QE75Q7FAMTXXH sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Samsung QE75Q7FAMTXXH, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Samsung
Model: QE75Q7FAMTXXH
Diagonala ecran (cm/inch): 190 cm / 75 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Tehnologie ecran: QLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2) x 2

Sunet si Conectivitate

Difuzoare integrate: 40W
Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
RS-232C: Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 3
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Negru/Argintiu
Putere consumata (W): 280
Dimensiuni cu stand (mm): 1671.2 x 1046.6 x 405
Greutate (Kg): 42.9

Nota2: Intrucat televizorul Samsung QE75Q7FAMTXXH face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor QLED Samsung 190 cm (75inch) QE75Q7FAMTXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Samsung QE75Q7FAMTXXH, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Samsung QE75Q7FAMTXXH, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *