Televizor QLED Samsung QE75Q8CAMTXXH, 190 cm – Ultra HD 4K, Smart

Televizor Samsung QE75Q8CAMTXXH

Samsung QE75Q8CAMTXXH este un televizor QLED de 190 cm cu aspect de culoare argintie ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si Ecran Curbat, CI+, WiFi. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret a televizoarelor de lux, cu pretul peste 10.000 Lei.

Categorie pret: Televizoare de Lux.

Verifica pretul televizorului
Samsung QE75Q8CAMTXXH

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 190 cm, respectiv 75 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie QLED .
Aceasta tehnologie noua, dezvoltata din Quantum-Dot, foloseste nonocristale care emit propria lumina asemanator tenologiei OLED, televizorul Samsung QE75Q8CAMTXXH oferind cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai intense si curate culori, fara defecte de imagine si un contrast superior ecranelor clasice.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de Samsung QE75Q8CAMTXXH este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului QLED Smart Samsung QE75Q8CAMTXXH este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 60 W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 60W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului Samsung QE75Q8CAMTXXH recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 200 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 300 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 450 cm.

Specificatii si caracteristici televizor Samsung QE75Q8CAMTXXH

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Samsung QE75Q8CAMTXXH sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Samsung QE75Q8CAMTXXH, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Samsung
Model: QE75Q8CAMTXXH
Diagonala ecran (cm/inch): 190 cm / 75 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Ecran curbat: Da
Tehnologie ecran: QLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Tuner Digital: Da (DVB-T / C / S2) x 2

Sunet si Conectivitate

Difuzoare integrate: 60 W
Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
RS-232C: Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 3
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Argintiu
Putere consumata (W): 280
Dimensiuni cu stand (mm): 1665 x 1049.2 x 433.1
Greutate (Kg): 45.2

Nota2: Intrucat televizorul Samsung QE75Q8CAMTXXH face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor QLED Samsung 190 cm (75inch) QE75Q8CAMTXXH, Ultra HD 4K, Smart TV, Ecran Curbat, CI+, WiFi” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Samsung QE75Q8CAMTXXH, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Samsung QE75Q8CAMTXXH, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor QLED Samsung QE75Q8CAMTXXH, 190 cm – Ultra HD 4K, Smart - 8634 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Samsung QE75Q8CAMTXXH nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 03 decembrie 2023, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul Samsung QE75Q8CAMTXXH are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*