Televizor QLED Samsung QE88Q9FAM, 222 cm – Ultra HD 4K, Smart

Poți partaja pe:

Samsung QE88Q9FAM este un televizor QLED de 222 cm cu aspect de culoare neagra ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Ultra HD 4K si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si HDR, Dolby Digital Plus, DTS, Blutooth, 4.2 Canale, 60 W RMS, WiFi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret a televizoarelor de lux, cu pretul peste 10.000 Lei.

Categorie pret: Televizoare de Lux.

Verifica pretul televizorului
Samsung QE88Q9FAM

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 222 cm, respectiv 88 inch, are rezolutia efectiva de 3840 x 2160 si este realizat in tehnologie QLED .
Aceasta tehnologie noua, dezvoltata din Quantum-Dot, foloseste nonocristale care emit propria lumina asemanator tenologiei OLED, televizorul Samsung QE88Q9FAM oferind cel mai larg unghi de vizionare posibil, cele mai intense si curate culori, fara defecte de imagine si un contrast superior ecranelor clasice.

Standardul de rezolutie Ultra HD, indeplinit de Samsung QE88Q9FAM este cel mai inalt standard de rezolutie al momentului fiind ideal pentru redarea continutului de inalta calitate.

Sunet

Sonorizarea televizorului QLED Smart Samsung QE88Q9FAM este facuta cu difuzoare integrate a caror putere audio insumeaza 60 W. Avand o sonorizare de exceptie, acest televizor poate fi folosit in absolut orice conditii din acesta privinta, cei 60W putand sa umpla inclusiv incaperi de mari dimensiuni.

Distanta de vizionare

Daca tinem cont de diagonala si rezolutia televizorului Samsung QE88Q9FAM recomandam ca acesta sa fie privit de la o distanta de minim 250 cm dar asta numai cand se vizioneaza continut Ultra HD, inclusiv upscaling de la rezolutii mai mici. In cazul vizionarii de continut Full HD este recomandata o distanta de minim 350 cm iar in cazul continutului de joasa calitate si a programelor ce nu transmit HD este recomandata o distanta de vizionare de minim 550 cm.

Specificatii si caracteristici televizor Samsung QE88Q9FAM

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Samsung QE88Q9FAM sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Samsung QE88Q9FAM, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Samsung
Model: QE88Q9FAM
Diagonala ecran (cm/inch): 222 cm / 88inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Ultra HD 4K
Tehnologie ecran: QLED
Rezolutie efectiva (pixeli): 3840 x 2160
Tuner Digital: Da (DVB-T2 / C / S2) x 2

Sunet

Difuzoare integrate: 60 W

Diverse

HDR, Amplificator de contrast, Auto Motion Plus, Dolby Digital Plus, DTS Codec, Blutooth, Browser Web, Mirroring TV – Mobil, WiFi Direct, 2 Tunere, Mod Jocuri, Picture-In-Picture

Conectivitate

Wireless: Da
Ethernet: Da
Iesire audio digitala (optica): x 1
RS-232C: Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 3
HDMI: x 4

Altele

Culoare: Negru
Montare perete VESA (mm): Da
Putere consumata (W): 440
Dimensiuni cu stand (mm): 1979 x 1169.8 x 412
Greutate (Kg): 74.5

Nota2: Intrucat televizorul Samsung QE88Q9FAM face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor QLED Samsung 222 cm (88inch) QE88Q9FAM, Ultra HD 4K, Smart TV, HDR, Dolby Digital Plus, DTS, Blutooth, 4.2 Canale, 60 W RMS, WiFi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Samsung QE88Q9FAM, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Samsung QE88Q9FAM, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *