Top 3 cele mai vandute televizoare la promotiile de toamna 2015

Televizor LG 32LF561V

Luna septembrie este considerata de multi o luna de referinta in privinta preturilor la electronice si IT, fiind prima luna a reducerilor de toamna si inceputul perioadei de achizitii pe aceste nise. In aceasta luna se schimba de obicei clasamentele celor mai vandute produse, cumparatorii mergand catre acelea care au cele mai mari reduceri.

Dar sa vedem care sunt televizoarele noi, din gama anului 2015, care domina sau estimam ca vor domina topul vanzarilor in acesta toamna… Nu luam in calcul televizoarele din gamele anilor trecuti, desi acestea pot beneficia de reduceri mai mari in perioada urmatoare, ci ne vom axa doar pe modelele noi.

Locul 1 – televizorul LG 32LF561V, 80 cm Full HD

Daca anul trecut in topul vanzarilor pe acesta perioada a fost televizorul de 80 cm Samsung 32H5030 care a avut un pret de exceptie la eMag, anul acesta estimam ca este randul unui televizor la fel de simplu si la fel de accesibil, tot de 80 cm, LG 32LF561v.

Televizor LG 32LF561V

Acesta este un televizor simplu, fara functii Smart sau 3D, are ecranul de 80 cm si rezolutia Full Hd 1920 x 1080. Iese insa in evidenta prin designul metalic deosebit, cu suporti de sprijin bilaterali. Este un televizor din gama 2015.

Sonorizarea este una de exceptie, cu difuzoare de 10W in sistem Virtual Surround.

Pentru prelucrarea si redarea imaginilor, televizorul LG 32LF561v foloseste procesorul Triple XD Engine si beneficiaza de o serie de functii si tehnologii precum Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema.

Tunerul digital este DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 fiind compatibil cu sistemul ce va fi implementat in Romania din acest an si permitand preluatea de semnal din orice sursa: antena, cablu, satelit.

Televizorul se gaseste in ofertele eMag, EvoMag si Flanco.

Locul 2 – televizorul Samsung 32J5200, 80 cm Full HD

Al doilea televizor din gama 2015 cu sanse mari de a se clasa in topul vanzarilor este un model de la Samsung, tot de 80 cm dar de data acesta este un Smart TV: Samsung 32J5200.

Televizor Samsung 32J5200

Cu un design de-a dreptul futurist, acesta are carcasa integral de culoare neagra, dintr-un material placut la atingere, cu finisaje foarte placute si cu suport de sprijin bilateral.

Sonorizarea este facuta cu un sistem audio pe doua canale Down Firing  si Base Reflex cu puterea de 10 W ce beneficiaza de DTS Studio Sound si DTS Premium sound.

Redarea imaginilor se face pe un ecran de 80 cm su rezolutie Full HD 1920 x 1080, cu ajutorul procesorului grafic HyperReal Engine si integreaza functii si tehnologii precum Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode si Natural Mode Support.

Televizorul Samsung 32J5200 se gaseste in ofertele magazinelor Flanco si eMag.

Locul 3 – televizorul UHD Samsung 40JU6400, 101 cm

Am indraznit sa punem pe locul trei un televizor Smart Ultra HD de 101 cm, pentru simplul motiv ca estimam  ca acesta va fi foarte bine prezentat in ofertele ce vor veni, beneficiind de reduceri substantiale, devenind in felul acesta mai ieftin sau la fel de scump ca si modelele Full HD de aceeasi dimensiune: Samsung 40JU6400.

Televizor UHD Samsung 40JU6400

Si la drept vorbind, acest televizor are aspectul si specificatiile de exceptie, pretul fiind unul atragator si fara a beneficia de reduceri.

Ecranul cu diagonala de 101 cm are rezolutia Ultra HD 3840 x 2160 format 16:9 si beneficiaza de tehnologia Ultra Clear Panel. Pentru imbunatatirea redarii imaginilor, pentru adaptarea rezolutiei si imbunatatirea miscarii sunt folosite functii si tehnologii superioare precum UHD Upscaling, Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support, toate acestea fiind gestionate de un procesor Quad-Core. Indexul de calitate este unul ridicat, PQI 900.

Sonorizarea televizorului Samsung 40JU6400 este facuta cu un sistem de 20W Down Firing + Base Reflex ce beneficiaza de: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, HD Audio, Wallmount Sound Mode, Multiroom Link, TV SoundConnect si BT Headset Support.

Interfata Tizen UI este ideala pentru a va prezenta informatiile intr-un mod placut si usor accesibil.

Acest televizor se gaseste in oferta magazinelor eMag, EvoMag si Flanco.

Top 3 cele mai vandute televizoare la promotiile de toamna 2015 - 4528

Vezi reducerile principalelor magazine!

Iata care sunt promotiile valabile astazi, 03 decembrie 2023:

eMag.ro PC Garage evoMag

Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*