Televizor Full HD Smart 3D LED Samsung 40H6200, 101 cm – specificatii, pret, review

Categorie pret: Televizoare intre 2000 si 3000 Lei | Afla pretul actualizat

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6200, 101 cm, Full HD

Al doilea ca marime din seria sa, televizorul full HD Smart 3D LED Samsung 40H6200 cu diagonala de 101 de cm se afla in topul preferintelor celor care doresc un televizor cu functii 3D si smart, cu pret relativ ieftin dar care sa se ridice la standardele de calitate si performanta ale seriei 6 de la Samsung. Acesta face parte din gama 2014 si implementeaza cele mai noi functii si tehnologii cu ajutorul unui procesor quad-core, ceea ce il face la fel de rapid ca modelele din game mai scumpe.

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6200, 101 cm, Full HD

Afla pretul acestui televizor

In privinta aspectului, televizorul Samsung 40H6200 are specific suportul metalic cu patru brate plasat central, grosimea uniforma fara proeminente pentru partile electronice si rama foarte ingusta de culoare neagra din jurul ecranului. Este un televizor placut la vedere, care prin dimensiune deja se adreseaza camerelor mai spatioase fiind ideal pentru sufrageriile de bloc unde vizualizarea se face de obicei de la o distanta de 2-3 metri.

Televizorul Samsung 40H6200 este al doilea ca marime din seria sa, serie in care se mai regasesc inca 5 televizoare cu specificatii identice dar de dimensiuni diferite:

Descriere

Profil Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6200, 101 cm, Full HDSunet

Sonorizarea televizorului Samsung 40H6200 este asigurata de un sistem stereo integrat ce foloseste tehnologii speciale pentru redarea optima a frecventelor joase, Down Firing si Full Range, iesirea facandu-se in doua difuzoare de 10W RMS ce folosesc sistemul Bas Reflex.

Pentru redarea cat mai clara a sunetului, sistemul audio se foloseste de toate tehnologiile necesare pentru reducerea zgomotului, controlul volumului egalizare si balans: Dolby MS10′ DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler.

Imagine

Ecranul cu diagonala de 101 cm (40 inch) este realizat in tehnologie LCD LED si are rezolutia Full HD 1920 x 1080, aspect 16:9.

Calitatea imaginilor redate pe ecranul televizorului Samsung 40H6200 este imbunatatita prin folosirea tehnologiilor dezvoltate de Samsung. Astfel contrastul este dinamic gratie tehnologiei Mega DCR, culorile sunt imbunatatite cu tehnologia Wide Color Enhancer (Plus) despre care o sa vorbim mai jos, iar miscarea este redata mai bine gratie tehnologiei Clear Motion Rate 200. Dupa cum observati, nici o imagine nu scapa necontrolata pentru a fi afisata in cel mai bun mod posibil.

Functii si tehnologii folosite

Wide Color Enhancer (Plus) este una dintre cele mai spectaculoase tehnologii folosite pentru o redare cat mai exacta a culorilor si a accentua culorile prin folosirea unui subset de culori cu cat mai multe gradatii de culoare. Astfel, chiar si in cele mai intunecate imagini se vor vedea nuantele, detalii care altfel ar fi scapat fiind acum evidentiate.

Clear Motion Rate 200 este o tehnologie spectaculoasa folosita de Samsung pentru imbunatatirea claritatii imaginilor in miscare . Aceasta combina numarul de frame-uri pe secunda al unei transmisii sau unui film, cu rata de refresh a ecranului, astfel incat fiecare imagine sa fie perfecta. Stiti ca in televiziune miscarea se obtine prin afisarea succesiva a imaginilor statice care compun miscarea. Fiecare transmisie si fiecare film are un numar specific de frame-uri pe secunda, adica de imagini afisate intr-o secunda. Ecranul are si el o rata de reimprospatare ai astfel se poate intampla ca cele doua sa nu corespunda si o parte din frame-urile afisate sa contina imagini incomplete, franturi de imagine. Aici intervine Clear Motion Rate 200 prin scanarea cu o frecventa de 200 Hz a frame-urilor de intrarea si afisarea acestora sub forma de imagini complete pe ecranul televizorului Samsung 40H6200. Astfel, miscarea va deveni mai cursiva, fara defecte de imagine iar detaliile vor fi mai bine puse in evidenta.

Mega DCR este o functie ce are grija sa gestioneze dinamic contrastul televizorului. Indiferent de calitatea inregistrarii, acesta functie va regla dinamic contrastul in asa fel incat redarea sa fie optima, nuantele cat mai evidente dar fara a deranja ochiul.

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului Samsung 40H6200.

Natural Mode Support este functia ce gestioneaza toate setarile imaginii pentru a obtine imagini luminoase, asemeni celor redate in cinema.

Samsung 3D este functia specifica televizoarelor 3D produse de Samsung. Acesta beneficiaza de tehnologii pentru conversia 3D, realizand conversia in timp real gratie procesorului quad-core cu care televizorul este dotat.

Smart TV de la Samsung este, prin accesul la Smart HUB, cea mai complexa functie smart TV din lume. Aceasta ofera acces la internet, la retelele de socializare, la Skype si la o sumedenie de aplicatii dedicate.

Playerul multimedia isi va dovedi utilitatea atunci cand veti dori sa vizualizati continut de pe un suport USB extern, fie ca este vorba de un stick de memoria sau de un hard disk extern, fie ca este vorba de continut video, audio sau de fotografiile preferate.

Conectivitate

Pentru accesarea functiilor smart, televizorul Samsung 40H6200 are nevoie de o conexiune la internet. Aceasta se poate realiza atat prin cablu cat si wireless.

Posibilitatile de interconectare sunt variate, acest televizor beneficiind de avantajul a patru intrari HDMI si a trei interfete USB 2.0. Pe panoul din spate se mai regasesc un conector SCART, o iesire audio digitala optica, o intrare video composite, o intrare component, o iesire audio analogica precum si slotul CI.

Specificatii televizor Full HD Smart 3D LED Samsung 40H6200

Generalitati

3D: Da
Tehnologie: LED
Smart TV: Da
Gama: 2014

Audio

Sistem audio: Down Firing + Full Range
Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet:
Dolby MS10
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1
3D Sound
Auto Volume Leveler

Video

Diagonala ecran (cm): 101
Calitate imagine: Full HD
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine:
Clear Motion Rate 200
Mega DCR
Wide Color Enhancer (Plus)
Film Mode
Natural Mode Support

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T, DVB-C
Redare video: Da

Conectori

Conexiune retea:
RJ-45
Wireless
Conexiuni:
Slot CI+
HDMI
RF In
SCART
Iesire audio digitala (optica): 1
Intrare USB 2.0: 3
Intrare video composite: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 4

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D )
fara stand: 906.6 x 536.1 x 63.1 mm
cu stand: 906.6 x 604.9 x 264.8 mm
Greutate (Kg): 9.1

Functii speciale:

Smart Hub
Multimedia
Apps
Game Mode
Skype™ on Samsung TV
Social TV
Web Browser
AllShare – Content Sharing
AllShare – Screen Mirroring
Samsung SMART View
ISP Bound Service
Samsung 3D
3D Converter
Quad Core
Digital Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
Clock & On/Off Timer
Sleep Timer
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
Channel List USB-Clone
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0) Movie
Football Mode
Embeded POP
EPG
Extended PVR
History
Network Speaker Support
BT HID Built-in
USB HID Support
TV SoudConnect
Teletext (TTX)
Time Shift
GUI (Golden Bridge)
WiFi Direct
Anynet+ (HDMI-CEC)
Eco Sensor

Afla pretul acestui televizor

Televizor Full HD Smart 3D LED Samsung 40H6200, 101 cm – specificatii, pret, review - 871 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Iata care sunt promotiile valabile astazi, 03 decembrie 2023:

eMag.ro PC Garage evoMag


Acest televizor are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa pret: Dupa diagonala:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*