Televizor Full HD Smart 3D LED Sharp LC90LE757E, 228 cm – specificatii, pret, review

Poți partaja pe:

Televizorul Sharp LC90LE757E este cel mai mare televizor disponibil din seria AQUOS LE757. Avand un ecran urias cu diagonala de 228 cm (90 inch) acesta are integrate cele mai recente tehnologii de imagine si sunet. Pentru a constientiza mai bine dimensiunea acestui televizor, in imaginea de mai jos sunt marcate dimensiunile ecranelor de 163, 114 si 81 cm. Pare o gluma, nu? Dar este realitatea!

Televizor Smart 3D LED Sharp ,228 cm, Full HD, LC90LE757E - imagine comparativa

Afla pretul acestui televizor (promotie)

Este clar ca pentru a etala acest televizor aveti nevoie de un spatiu la fel de generos, distanta minima de vizualizare fiind de aproximativ 4 m iar distanta optima de circa 7 m. Nu va ganditi sa cumparati televizorul Sharp LC90LE757E pentru dormitorul de la bloc.

Descriere

Nu poate fi descris acest televizor intr-un singur articol dar putem sa discutam despre principalele caracteristici ale acestuia pentru a intelege mai bine ce ne ofera.

Ecranul televizorului Sharp LC90LE757E este realizat in tehnologie LED. Acesta are rezolutia 1920 x 1080, full HD aspect 16:9, diagonala fiind de 228 cm. Un asemenea ecran are nevoie de doua din cele mai noi tehnologii din domeniu.

Televizor Smart 3D LED Sharp ,228 cm, Full HD, LC90LE757E

Scanning Backlight 200 Hz este prima dintre aceste tehnologii. Stiti ca televizoarele pentru a reda imaginile au nevoie de o lumina de backlight, o lumina care isi are originea in spatele ecranului. Functie de tehnologie aceasta lumina poate fi generata de tuburi cu neon sau de diode LED. In cazul televizorului Sharp LC90LE757E, lumina de backlight este generata de diode LED. In conditii normale, acesta lumina constituie un flux constant, modificarile imaginii fiind generate exclusiv de matricea LCD. In felul acesta devine vizibila si latenta cristalelor lichide, adica trecerea acestora de la starea aprins (transparent) la starea stins (opac). Pentru a elimina acest neajuns, tehnologia Scanning Backlight 200 Hz moduleaza lumina de backlight cu aceeasi frecventa cu care sunt redate imaginile. Astfel, se imbunatateste conturul si dispare efectul de blur, nemaifiind vizibile matricele atunci cand fac trecerea de la o stare la alta.

Active Motion 200 este cea de-a doua tehnologie ce imbunatateste imaginile in miscare. Stiti probabil ca orice inregistrare video este alcatuita dintr-o inlantuire de imagini statice care sunt redate foarte repede. Exista insa mai multe standarde, incepand de la 24 de imagini pe secunda in cinematografia moderna, 25 de imagini pe secunda in televiziune si 30-60 imagini pe secunda in cazul inregistrarilor digitale. In momentul in care sunt redate aceste imagini, tehnologia Active Motion 200 combina numarul de frame-uri pe secunda ale filmului (transmisiei) cu rata de reimprospatare a ecranului pentru a impiedica redarea de imagini incomplete, care ar afecta dramatic definitia imaginilor in miscare. Astfel, indiferent de sursa, imaginile vor fi vazute cu 200 fps fara a afecta insa viteza de desfasurare a evenimentelor.

Tehnologia Smart permite televizorului Sharp LC90LE757E sa va conecteze la orice fel de continut online prin functiile AQUOS NET+. Astfel, puteti folosi aplicatii, puteti adauga aplicatii sau puteti naviga pe net. Totul este foarte explicit descris in filmuletul de mai jos:

Tehnologia 3D este considerata de multi un moft, dar pentru pasionati aceasta ofera cele mai incitante experiente, marind perceptia asupra realitatii virtuale. Alta impresie face un film cand este vazut 3D…

Functia de player multimedia este deja comuna televizoarelor moderne si Sharp LC90LE757E nu face exceptie. Veti putea sa redati muzica, imagini sau  continut HD de pe orice suport extern.

Certificarea DLNA va permite sa transmiteti fluxuri wireless de pe telefon, tableta sau laptop pentru a fi redate pe ecranul televizorului.

Specificatii Televizor Full HD Smart 3D LED Sharp LC90LE757E

Tehnologii

3D: Da
Tehnologie: LED
Smart TV: Da

Audio

Sistem audio: 2 x 10 W
Subwoofer: 15 W
Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet:
Amplificator digital
Control volum automat (AVC)
Virtual Surround
Dolby Surround
Dolby Digital Plus

Video

Diagonala ecran (cm): 228
Tip display: Backlight LED
Calitate imagine: Full HD
Luminozitate: 350 cd/mp
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine:
Scanning Backlight 200 Hz
Active Motion 200

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:
DVB-S
DVB-S2
DVB-C
DVB-T
DVB-T2
Redare video: PAL, SECAM, NTSC

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Conectori

Conexiune retea:
Wireless
RJ45
Conexiuni:
HDMI
SCART
Slot CI+
RS-232C
Slot Card SD
Iesire audio digitala (optica): 1
Intrare PC (D-sub 15 pini): 1
Intrare USB 2.0: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Minijack casti: Da
Porturi HDMI: 4

Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D )
fara stand: 2054 x 1211 x 116 mm
cu stand: 2054 x 1243 x 434 mm
Putere consumata: 166 W
Greutate (Kg): 68
Caracteristici speciale:
AQUOS NET+
HbbTV
TeleText 2000 pagini
EPG
Time Shift
DLNA
Skype Ready
AQUOS Link
X-GEN panel

Afla pretul acestui televizor (promotie)

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *