Televizor HD Smart LED LG 32LB580B, 81 cm

Categorie pret: Televizoare intre 1000 si 1500 Lei | Afla pretul actualizat

Televizor HD Smart LED LG 32LB580B

Niciodata televizoarele inteligente nu au fost mai accesibile ca acum si asta o dovedeste foarte clar unul dintre cele mai ieftine smart TV-uri de pe piata, televizorul HD Smart LED LG 32LB580B cu diagonala de 81 cm. Aparut in a doua parte a anului trecut, acesta este un televizor nou pe piata romaneasca si estimam ca va fi in topul vanzarilor, fiind probabil cel mai atractiv televizor de dimensiune medie.

Televizor HD Smart LED LG 32LB580BAfla pretul acestui televizor

Aspectul este unul impecabil, fiind realizat din material de culoare alba, cu margini inguste si cu finisaje perfecte. Grosimea televizorului este de numai 5,5 cm in zona componentelor, marginile fiind mult mai subtiri .

Descriere

Sunet

Intotdeauna consideram ca este o problema pentru televizoarele asa subtiri sa redea sunete de calitate. Tehnologia insa a evoluat si combinand electronica, acustica si tehnologia digitala a reusit sa obtina un sunet impecabil chiar si in cazul televizoarelor foarte subtiri. Tehnologiile de baza folosite de televizorul LG 32LB580B pentru redarea sunetului sunt Dolby Digital, Virtual Surround si Clear Voice II.

Imagine

In acesta privinta acest televizor exceleaza datorita ecranului HD 1366 x 768 IPS LED de 81 cm cu care este dotat. Acesta scade posibilitatile de aparitie a defectelor de imagine, ofera stralucire mai puternica si contrast mai intens.

De asemenea, tehnologia vine si ea sa ajute prin anumite artificii ale functiilor si tehnologiilor integrate, controland automat nivelul luminii de backlight, controland afisarea fiecarei imagini in raport cu rata de refresh, etc.

Principalele tehnologii ce contribuie la optimizarea imaginilor redate de televizorul  LED LG 32LB580B sunt MCI 100 pentru imbunatatire redarii imaginilor in miscare, Active Noise Reduction pentru reducerea zgomotului si distorsiunilor de imagine, Dynamic Color Enhancer pentru imbunatatirea culorilor, Dynamic Clear White pentru imbunatatirea perceptiei contrastului, Picture Wizard III pentru optimizari generale de imagine si Real Cinema 24p pentru redarea filmelor inregistrate in standardul cinema de 24 cadre pe secunda.

Profil Televizor HD Smart LED LG 32LB580BFunctii smart

Functiile smart sunt din ce in ce mai usor de folosit si mai intuitive. Principalele capabilitati ale televizoarelor smart sunt legate de accesul online si posibilitatile oferite pentru partajarea de continut.

Televizorul HD Smart LED LG 32LB580B face si mai simple treburile. Acesta permite cautare vocala si astfel accesul la continutul online divine mult mai facila. Partajarea se face cu functiile brevetate LG Smart Share, prin instalarea aplicatiilor dedicate pentru PC sau pentru dispozitivele mobile.

Dar sunt si functii smart care au utilitate strict in vizionarea emisiunilor TV. Una dintre acestea este Time Machine II, o functie ce permite inregistrarea si redarea inteligenta a emisiunilor TV.

Conectivitate

Pentru un televizor smart este foarte importanta conexiunea la internet. Modului Wi-Fi integrat devine astfel foarte important, televizorul LG 32LB580B putandu-se conecta la retelele wireless.

Detaliu spate Televizor HD Smart LED LG 32LB580B

Conectarea cu dispozitivele externe care nu sunt compatibile cu functiile wireless Smart Share se face prin a trei porturi USB, trei iesiri HDMI, intrari video composite si component si o intrare SCART .

Specificatii Televizor HD Smart LED LG 32LB580B

Principale

Tip: LED
Smart TV: Smart TV
Gama: 2014

Audio

Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet:
Dolby Digital
Virtual Surround
Clear Voice II
Wireless Sound Sync

Video

Diagonala ecran (cm): 81
Rezolutie: 1366 x 768
Aspect imagine: 16:9
Caracteristici superioare imagine:
Triple XD Engine
MCI 100
Active Noise Reduction
Dynamic Color Enhancer
Dynamic Clear White
Picture Wizard III
Real Cinema 24p

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T, DVB-C

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Conectori

Conexiuni: Slot CI+
Intrare USB 2.0: 3
Intrare video composite: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 3

Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D ):
fara stand: 732 x 431 x 55.5 mm
cu stand: 732 x 481 x 207 mm
Putere consumata: 40 W
Greutate (Kg): 6.2

Caracteristici speciale

TeleText 1000 pagini
MHL 2.0
SimpLink
Motion eye care (Intelligent Sensor)
EPG 8 zile
Smart Energy Saving

Desi multi pot considera ca acest televizor are rezolutia prea mica, vreau sa va aduc in atentie ca densitatea de pixeli este data de raportul dintre rezolutie si suprafata ecranului. Pentru un ecran de dimensiune medie rezolutia HD este decenta, mai ales cand vorbim de un Smart TV atat de elegant si la un pret atat de bun…

Afla pretul acestui televizor

Televizor HD Smart LED LG 32LB580B, 81 cm - 2370 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Iata care sunt promotiile valabile astazi, 16 octombrie 2021:

eMag.ro PC Garage evoMag


Acest televizor are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa pret: Dupa diagonala:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*