Televizor LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400, 80 cm

Poți partaja pe:

Facand parte din gama anului 2014, televizorul LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400 cu diagonala de 80 de cm este unul dintre cele mai ieftine televizoare de inalta tehnologie ce integreaza toate functiile suplimentare ale unui Smart TV 3D. Acesta este ideal pentru spatiile mai mici, unde vizualizarea se face de la maxim 2,5 – 3 m.

Televizor LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400, 80 cm

Afla pretul acestui televizor

Televizorul LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400 este cel mai mic  si cel mai ieftin din seria H6400, serie din care fac parte inca patru modele cu specificatii identice dar diagonala mai mare:

Descriere

Prima data acest televizor iese in evidenta prin aspectul impecabil, slim, fara proeminente deranjante pe partea din spate. Finisajele perfecte, rama ingusta si piciorul de masa cu patru brate converg pentru a oferi un aspect de produs premium.

Sunet

Sonorizarea televizorului Samsung 32H6400 este asigurata de un sistem stereo de 20W (2 x 10 W) difuzoarele integrate folosind sistemele Down Firing + Full Range pentru imbunatatirea redarii frecventelor joase.

Calitatea sunetului este imbunatatita datorita standardelor si tehnologiilor dedicate: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse.

Imagine

Ecranul cu diagonala de 80 cm (32 inch), are rezolutia full HD 1920 x 1080 aspect 16:9 si este realizat in tehnologie LED. Tehnologia LED asigura un consum redus de energie si o imagine mai uniforma si mai stralucitoare. De asemenea, puterea disipata prin efect termic de ecranele LED este mai mica, televizorul nu se va incalzi excesiv si va putea fi amplasat fara restrictii in privinta ventilatiei.

Functii si tehnologii

Profil Televizor LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400, 80 cmFunctia 3D va permite sa vizionati tridimensional filmele dumneavoastra favorite, folosind ochelarii activi Samsung SSG-5100GB, neinclusi in pachet. Sistemul 3D cu ochelari activi are avantajul ca imaginile vor avea rezolutia nativa spre deosebire de tehnologia pasiva care va reduce rezolutia la jumatate.

Functia Smart TV, prin accesul la Smart Hub va ofera cea mai dezvoltata interfata smart din lume, ceea ce permite televizorului dumneavoastra sa devina un adevarat portal de stiri si divertisment. Accesul la site-urile de socializare este si el asigurat, permitandu-va sa va conectati cu prietenii in lumea virtuala.

Clear Motion Rate 400 Este una dintre cele mai evoluate tehnologii de imbunatatire a imaginilor in miscare. Aceasta tehnologie imbina rata de refresh a televizorului cu numarul de frame-uri pe secunda ale filmului pentru a oferi la fiecare refresh imagini clare si complete. Astfel, cu televizorul LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400, contururile vor fi mai clare, miscarea mai cursiva iar detaliile mai evidente datorita celor 400 de improspatari care se fac in fiecare secunda.

Mega DCR este o functie ce are grija sa gestioneze dinamic contrastul televizorului. Indiferent de calitatea inregistrarii, acesta functie va regla dinamic contrastul in asa fel incat redarea sa fie optima, nuantele cat mai evidente dar fara a deranja ochiul.

Wide Color Enhancer (Plus) este una dintre cele mai spectaculoase tehnologii folosite pentru a accentua culorile si a le reda cat mai exact prin folosirea unui subset de culori cu cat mai multe gradatii de culoare. Astfel, chiar si in cele mai intunecate imagini se vor vedea nuantele, detalii care altfel ar fi scapat fiind acum evidentiate.

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului Smart 3D Samsung 32H6400.

Natural Mode Support este functia ce gestioneaza toate setarile imaginii pentru a obtine imagini luminoase, asemeni celor redate in cinema.

Conectivitate

Pentru folosirea functiilor Smart, televizorul Samsung 32H6400 are nevoie de acces la internet. Conexiunea se poate realiza wireless gratie modulului Wi-Fi Integrat sau prin cablu folosind mufa RJ45.

Posibilitatile de interconectare sunt variate, acest televizor beneficiind de avantajul a patru intrari HDMI si a trei interfete USB 2.0. Pe panoul din spate se mai regasesc un conector SCART (RGB), o iesire audio digitala optica, o intrare video composite, o intrare component, o iesire audio analogica precum si slotul CI+.

Specificatii Televizor LED Full HD Smart 3D Samsung 32H6400

Generale

Denumire:Televizor LED Samsung Smart TV 32H6400 Seria H6400 80cm negru Full HD 3D
Cod producator:UE32H6400AWXXH
Garantie tehnica:24 luni
Garantie de conformitate:24 luni

Ecran, functii si tehnologii video

SeriaH6400
Tip displayEdge LED
Imagine HDFull HD
Diagonala inch32
Diagonala cm80
Rezolutie1920 x 1080 pixeli
Contrast dinamicMega
CaracteristiciClear Motion Rate 400
Wide Color Enhancer (Plus)
Film Mode
Natural Mode Support
AlteleVoice Control
Internet TVDa
Smart TVDa
Compatibil 3DDa

Audio

Iesire sunet2x 10 W
TehnologieDTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1
3D Sound
AlteleDolby MS10
Auto Volume Leveler

Conectivitate

USB 2.03
HDMI4
Scart1
Component1
Composite1 (hibrida cu Component)
S/PDIFOptic
Headphone out1
Suport CI SlotPlus
RF in1
LAN RJ-45Da
WirelessDa

Caracteristici Generale

Sistem TVDVB-T
DVB-C
Dimensiune (cu suport)732.3 x 493.7 x 266.9 mm
Dimensiune (fara suport)732.3 x 430.7 x 49.1 mm
Greutate (cu suport)6.5 Kg
Greutate (fara suport)5.5 Kg
Consum in timpul functionarii90 W
Consum stand-by0.3 W
AlteleSamsung 3D
3D Converter
Quad Core
Digital Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
Clock & On/Off Timer
Sleep Timer
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
Channel List USB-Clone
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0) – Movie
Football Mode
Embeded POP
EPG
Extended PVR
Game Mode
History
Network Speaker Support
Picture-In-Picture
BT HID Built-in
USB HID Support
TV SoudConnect
Teletext (TTX)
Time Shift
Smart ConvergenceAllShare – Content Sharing
AllShare – Screen Mirroring
Samsung Smart View
Smart Home
ISP Bound Service

Accesorii

Accesorii incluseRemote Controller Model: TM1460A + TM1240A
Battery (for Remote Control)
Samsung Smart Touch Control (Included)

Afla pretul acestui televizor

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *