Televizor LED Orion 40D/LED/SMART, 101 cm – Full HD, Smart

Televizor Orion 40D/LED/SMART

Orion 40D/LED/SMART este un televizor LED de 101 cm cu aspect de culoare neagra ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Full HD si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si WiFi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret intre 1000 si 1500 Lei.

Categorie pret: Televizoare intre 1000 si 1500 Lei.

Verifica pretul televizorului
Orion 40D/LED/SMART

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 101 cm, respectiv 40 inch, are rezolutia efectiva de 1920 x 1080 si este realizat in tehnologie LED ceea ce ii confera televizorului Orion 40D/LED/SMART avantaje precum consum redus, stabilitate in functionare, stralucire puternica si mai ales rezistenta in timp.

Standardul de rezolutie Full HD, pe care Orion 40D/LED/SMART il indeplineste, este standardul mediu fiind cel mai potrivit pentru majoritatea utilizatorilor.

Sunet

Sonorizarea televizorului LED Orion 40D/LED/SMART este facuta cu ajutorul difuzoarelor integrate. Nu detinem date suplimentare despre sonorizarea acestui televizor.

Distanta de vizionare

Tinand cont de rezolutia si de diagonala televizorului Orion 40D/LED/SMART, acesta poate fi privit de la o distanta de minim 150 cm daca se vizioneaza continut Full HD si este recomandata o distanta de vizualizare de minim 250 cm in cazul continutului cu rezolutie mica si mai ales a posturilor TV ce nu sunt transmise HD.

Specificatii si caracteristici televizor Orion 40D/LED/SMART

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Orion 40D/LED/SMART sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

NOU! Poți vedea disponibilitatea și prețul televizorului Orion 40D/LED/SMART, cu un singur click, la următoarele magazine:

evoMAG CEL.RO PCgarage

Alege cea mai buna oferta!

Generale

Brand: Orion
Model: 40D/LED/SMART
Diagonala ecran (cm/inch): 101 cm / 40 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Full HD
Tehnologie ecran: LED TV
Rezolutie efectiva (pixeli): 1920 x 1080
Tuner Digital: Da (DVB-T / C)

Conectivitate

Wireless: Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 1
Scart (RGB): x 1
HDMI: x 2

Nota2: Intrucat televizorul Orion 40D/LED/SMART face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor LED Orion 101 cm (40inch) 40D/LED/SMART, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Orion 40D/LED/SMART, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Orion 40D/LED/SMART, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor LED Orion 40D/LED/SMART, 101 cm – Full HD, Smart - 8816 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Orion 40D/LED/SMART nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 22 februarie 2024, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage evoMag


Televizorul Orion 40D/LED/SMART are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*