Televizor LED Orion 40D/LED/SMART, 101 cm – Full HD, Smart

Televizor Orion 40D/LED/SMART

Orion 40D/LED/SMART este un televizor LED de 101 cm cu aspect de culoare neagra ce face parte din oferta TV 2017-2018. Acesta indeplineste standardul de rezolutie Full HD si beneficiaza de functii smart, permitand vizionarea de continut online si redarea continutului de pe suporturi externe, avand si WiFi, CI+. La data acestui scurt review este incadrat in categoria de pret intre 1000 si 1500 Lei.

Categorie pret: Televizoare intre 1000 si 1500 Lei.

Verifica pretul televizorului
Orion 40D/LED/SMART
in oferta eMag

Imagine

Ecranul, cu diagonala de 101 cm, respectiv 40 inch, are rezolutia efectiva de 1920 x 1080 si este realizat in tehnologie LED ceea ce ii confera televizorului Orion 40D/LED/SMART avantaje precum consum redus, stabilitate in functionare, stralucire puternica si mai ales rezistenta in timp.

Standardul de rezolutie Full HD, pe care Orion 40D/LED/SMART il indeplineste, este standardul mediu fiind cel mai potrivit pentru majoritatea utilizatorilor.

Sunet

Sonorizarea televizorului LED Orion 40D/LED/SMART este facuta cu ajutorul difuzoarelor integrate. Nu detinem date suplimentare despre sonorizarea acestui televizor.

NOU! Poți căuta televizorul Orion 40D/LED/SMART cu un singur click, în oferta următoarelor magazine:

evoMAG CEL.RO PCGARAGE

Alege cea mai buna oferta!

Distanta de vizionare

Tinand cont de rezolutia si de diagonala televizorului Orion 40D/LED/SMART, acesta poate fi privit de la o distanta de minim 150 cm daca se vizioneaza continut Full HD si este recomandata o distanta de vizualizare de minim 250 cm in cazul continutului cu rezolutie mica si mai ales a posturilor TV ce nu sunt transmise HD.

Specificatii si caracteristici televizor Orion 40D/LED/SMART

Nota1: Unele dintre specificatiile televizorului Orion 40D/LED/SMART sunt subliniate. Pentru a afla detalii despre acestea este suficient sa plasati cursorul deasupra lor sau sa le selectati daca folositi un dispozitiv cu ecran tactil.

Generale

Brand: Orion
Model: 40D/LED/SMART
Diagonala ecran (cm/inch): 101 cm / 40 inch
Smart TV: Da
Standard rezolutie: Full HD
Tehnologie ecran: LED TV
Rezolutie efectiva (pixeli): 1920 x 1080
Tuner Digital: Da (DVB-T / C)

Conectivitate

Wireless: Da
CI (Slot): PLUS
USB 2.0: x 1
Scart (RGB): x 1
HDMI: x 2

Nota2: Intrucat televizorul Orion 40D/LED/SMART face parte din oferta mai multor magazine, pretul poate fi diferit de la un magazin la altul. Verificati promotiile recomandate inainte de a alege un televizor!

Acesta este un review scurt pentru „Televizor LED Orion 101 cm (40inch) 40D/LED/SMART, Full HD, Smart TV, WiFi, CI+” si trebuie tratat ca atare.

Nota3: La televizorul Orion 40D/LED/SMART, toate magazinele recomandate ofera transport gratuit.

Nota4: Daca achizitionati online televizorul Orion 40D/LED/SMART, aveti drept legal de retur de minim 14 zile de la momentul primirii televizorului, unele magazine extinzand aceasta perioada la 30 de zile.

Televizor LED Orion 40D/LED/SMART, 101 cm – Full HD, Smart - 8816 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Daca televizorul Orion 40D/LED/SMART nu te-a convins, poti gasi unul mai bun sau mai ieftin in promotiile de astazi, 22 septembrie 2020, la urmatoarele magazine:

eMag.ro PC Garage Altex.ro


Televizorul Orion 40D/LED/SMART are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa anul ofertei: Dupa pret: Dupa diagonala: Dupa rezolutie: Dupa tipul ecranului: Dupa producator: Dupa functii:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*