Televizor Smart 3D LED Full HD Samsung 40H6410, 101 cm – specificatii, pret, review

Categorie pret: Televizoare peste 3000 Lei | Afla pretul actualizat

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6410, 101 cm, Full HD, Alb

Facand parte din gama 2014, televizorul Smart 3D LED Full HD Samsung 40H6410 este al doilea ca marime din miniseria H6410 apartinand seriei 6 Samsung. Acesta este unul dintre cele mai moderne si mai elegante televizoare de 101 de cm de pe piata, avand dimensiunea destul de  mare pentru a se preta la camerele mai spatioase.

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6410, 101 cm, Full HD, Alb

Afla pretul acestui televizor

Folosind cele mai moderne tehnologii, televizorul  Samsung 40H6410 este dotat cu un procesor quad-core pentru a oferi rapiditatea in operare si a se adapta oricaror conditii de exploatare.

Din miniseria H6410mai fac parte inca trei televizoare care se comercializeaza si in Romania, diferentele intre acestea tinand exclusiv de dimensiunea ecranului si ceea ce decurge din acesta diferenta de dimensiune:

In privinta aspectului ii este specific suportul de masa bilateral, aspectul slim si rama din jurul ecranului de culoare alba. In ciuda specificatiilor de exceptie, aspectului modern si noutatii tehnologiilor folosite, acest televizor are un pret mediu comparativ cu cel al modelelor din aceeasi clasa, competitiv, numarandu-se in momentul de fata printre preferintele cumparatorilor romani pentru acesta categorie de pret.

Descriere

Sunet

Televizorul Samsung 40H6410 beneficiaza de o buna sonorizare, avand integrat un sistem stereo bazat pe cele doua difuzoare de 10W RMS fiecare. Acestea folosesc sistemele Down Firing si Full Range pentru o redare cat mai echilibrata a frecventelor din spectrul audio si un bas cat mai cald.

Celelalte caracteristici pentru imbunatatirea sunetului reprezinta practic tehnologii consacrate: Dolby MS10, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler. Acestea au rolul de a reduce zgomotul de fond, de a imbunatati claritatea, de a mari spatialitatea sunetelor si de a face adaptari pentru alte sisteme de iesire.

Imagine

Cel mai important lucru la un televizor este calitatea imaginii iar calitatea imaginii este direct dependenta de calitatea ecranului (numit frecvent panou) si de tehnologiile integrate. Din acest punct de vedere televizorul Samsung 40H6410 exceleaza, tehnologiile de ultima generatie integrate facand diferenta.

Profil Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6410, 101 cm, Full HD, AlbEcranul cu diagonala de 101 cm (40 inch) este realizat in tehnologie LED backlight si are rezolutia de 1920 * 1080 Full HD, aspect 16:9.

Wide Color Enhancer (Plus) este una dintre cele mai spectaculoase tehnologii folosite pentru o redare cat mai exacta a culorilor si a accentua nuantele prin folosirea unui subset de culori cu cat mai multe gradatii de culoare. Astfel, chiar si in cele mai intunecate imagini se vor vedea nuantele si se vor distinge detaliile.

Clear Motion Rate 400 este o tehnologie spectaculoasa folosita pentru imbunatatirea claritatii imaginilor in miscare ce combina numarul de frame-uri pe secunda al unei transmisii sau unui film, cu rata de refresh a ecranului, astfel incat fiecare imagine sa fie perfecta. Stiti ca in televiziune miscarea se obtine prin afisarea succesiva a imaginilor statice care compun miscarea. Fiecare transmisie si fiecare film are un numar specific de frame-uri pe secunda, adica de imagini afisate intr-o secunda. Ecranul are si el o rata de reimprospatare ai astfel se poate intampla ca cele doua sa nu corespunda si o parte din frame-urile afisate sa contina imagini incomplete, franturi de imagine. Aici intervine Clear Motion Rate 400 prin scanarea cu o frecventa de 400 Hz a frame-urilor de intrarea si afisarea acestora sub forma de imagini complete pe monitor. Astfel, miscarea va deveni mai cursiva, fara defecte de imagine iar detaliile vor fi mai bine puse in evidenta.

Mega DCR este o functie ce are grija sa gestioneze dinamic contrastul televizorului Samsung 40H6410. Indiferent de calitatea inregistrarii, acesta functie va regla dinamic contrastul in asa fel incat redarea sa fie optima.

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului Samsung 40H6410.

Natural Mode Support este functia ce gestioneaza toate setarile imaginii pentru a obtine imagini luminoase, asemeni celor redate in cinema.

Functii

Ar fi prea greu sa explicam aici toate functiile suplimentare ale televizorului Samsung 40H6410.  Acestea vor fi enumerate in specificatiile televizorului.

Samsung 3D este functia specifica televizoarelor 3D produse de Samsung. Acesta beneficiaza de tehnologii pentru conversia 3D, realizand conversia in timp real gratie procesorului quad-core cu care televizorul este dotat.

Smart TV Samsung este, prin accesul la Smart HUB, cea mai complexa functie smart TV din lume. Aceasta ofera acces la internet, la retelele de socializare, la Skype si la o sumedenie de aplicatii dedicate.

Playerul multimedia isi va dovedi utilitatea atunci cand veti dori sa vizualizati continut de pe un suport USB extern, fie ca este vorba de un stick de memoria sau de un hard disk extern, fie ca este vorba de continut video, audio sau de fotografiile preferate.

Conectivitate

Fiind un Smart TV, Samsung 40H6410 are nevoie de conexiune la internet pentru a putea fi accesate functiile Smart.

Conectiori (spate) Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6410, 101 cm, Full HD, Alb

Conexiunea la internet se poate realiza fie fie prin cablu, televizorul avand integrata o mufa RJ45, fie wireless, televizorul avand modul integrat.  Posibilitatile de conectivitate sunt complexe, acest televizor beneficiind de 3 porturi USB si de 4 porturi HDMI.

Specificatii Televizor Smart 3D LED Full HD Samsung 40H6410

3D: Da
Tehnologie: LED
Smart TV: Da
Gama: 2014

Audio

Sistem audio: Down Firing + Full Range
Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet:
Dolby MS10
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1
3D Sound
Auto Volume Leveler

Video

Diagonala ecran (cm): 101
Calitate imagine: Full HD
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine:
Clear Motion Rate 400
Mega DCR
Wide Color Enhancer (Plus)
Film Mode
Natural Mode Support

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T/C/S2
Redare video: Da

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Conectori

Conexiune retea:
RJ-45
Wireless
Conexiuni:
Slot CI+
HDMI
RF In
SCART
Iesire audio digitala (optica): 1
Intrare USB 2.0: 3
Intrare video composite: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 4

 Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D )
fara stand: 910.0 x 527.2 x 68.3 mm
cu stand: 910.0 x 563.8 x 216.9 mm
Culoare: Alb
Greutate (Kg): 8.3

Accesorii incluse:

Telecomanda TM1460A + TM1240A
2 perechi de ochelari 3D SSG-5100GB

Caracteristici speciale:

Smart Hub
Multimedia
Apps
Skype™ on Samsung TV
Social TV
Web Browser
Voice Control
AllShare – Content Sharing
AllShare – Screen Mirroring
Samsung SMART View
ISP Bound Service
Samsung 3D
3D Converter
Quad Core
Digital Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
Clock & On/Off Timer
Sleep Timer
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
Channel List USB-Clone
ConnectShare™ (HDD)
ConnectShare™ (USB 2.0) Movie
Football Mode
Embeded POP
EPG
Extended PVR
Game Mode
Network Speaker Support
BT HID Built-in
USB HID Support
TV SoudConnect
Teletext (TTX)
Time Shift
GUI (Golden Bridge)
WiFi Direct
Anynet+ (HDMI-CEC)
Eco Sensor

Afla pretul acestui televizor

Televizor Smart 3D LED Full HD Samsung 40H6410, 101 cm – specificatii, pret, review - 778 - Review, Specificatii, Pret, Pareri

Vezi reducerile principalelor magazine!

Iata care sunt promotiile valabile astazi, 16 aprilie 2024:

eMag.ro PC Garage evoMag


Acest televizor are urmatoarele caracteristici generice:


Dupa pret: Dupa diagonala:

Accesand fiecare caracteristica poti vedea toate televizoarele care o indeplinesc.


Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*