Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240, 101 cm – specificatii, pret, review

Poți partaja pe:

Intr-o lume in care frumusetea a capatat noi valente, fiind deseori substituita de lux si opulenta, tehnologia pastreaza in continuare adevaratele standarde ale elegantului si le imbina cat mai frumos cu utilul si placutul. Nu stiu cat suna de frumos dar stiu cat este de adevarat si va demonstrez prezentandu-va televizorul Full HD Smart 3D LED Samsung 40H6240 cu diagonala de 101 cm, televizor ce imbina cele mai noi tehnologii cu un amestec placut de frumusete, eleganta si utilitate, toate astea oferite la un pret foarte bun.

Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240

Vezi pretul acestui televizor

Avand un aspect desavarsit, simplu dar cu finisaje de calitate, cu suport metalic, cu margini laterale inguste si fara proeminente grotesti care sa deranjeze ochiul si sa distruga echilibrul unei incaperi elegante, televizorul Samsung 40H6240 se adreseaza tocmai celor ce apreciaza aceste elemente: simplitate, eleganta, discretie.

Acesta face parte din seria Smart 3D Samsung H6240, serie din care mai fac parte inca doua televizoare, ambele cu specificatii identica dar cu diagonala mai mare:

Descriere

Sunet

Sonorizarea stereo a televizorului Samsung 40H6240 este asigurata cu ajutorul a doua difuzoare de 10W integrate si, pentru a obtine un sunet de calitate, se folosesc cele mai noi tehnologii ca imbunatatesc atat redarea basului cat si claritatea, prin eliminarea aproape completa a zgomotului: Down Firing + Full RangeDTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1, Auto Volume Leveler, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse.

Imagine

Ecranul cu diagonala de 101 cm (40 inch) are rezolutia full HD 1920 x 1080 aspect 16:9 si este realizat in tehnologie LED. Tehnologia LED asigura un consum redus de energie si o imagine mai uniforma si mai stralucitoare. De asemenea, puterea disipata prin efect termic de ecranele LED este mai mica, televizorul nu se va incalzi excesiv si va putea fi amplasat fara restrictii in privinta ventilatiei.

Functii si tehnologii

Functia 3D va permite sa vizionati tridimensional filmele dumneavoastra favorite, folosind ochelarii activi Samsung SSG-P51002, neinclusi in pachet. Sistemul 3D cu ochelari activi are avantajul ca imaginile vor avea rezolutia nativa spre deosebire de tehnologia pasiva care va reduce rezolutia la jumatate. Este deci un televizor 3D activ.

HyperReal 3D Engine este creierul televizoarelor 3D Samsung si gestioneaza sunetul, contrastul, culoarea si miscarea pentru a obtine cele mai uimitoare imagini.

Functia Smart TV, prin accesul la Smart Hub va ofera cea mai dezvoltata interfata smart din lume, ceea ce permite televizorului dumneavoastra sa devina un adevarat portal de stiri si divertisment. Accesul la site-urile de socializare este si el asigurat, permitandu-va sa va conectati cu prietenii in lumea virtuala, folosind o conexiune wireless sau prin cablu.

Profil Televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240Clear Motion Rate 200 este una dintre cele mai evoluate tehnologii de imbunatatire a imaginilor in miscare. Aceasta tehnologie imbina rata de refresh a televizorului cu numarul de frame-uri pe secunda ale filmului pentru a oferi la fiecare refresh imagini clare si complete. Astfel, cu televizorul Samsung 40H6240, contururile vor fi mai clare, miscarea mai cursiva iar detaliile mai evidente datorita celor 200 de improspatari care se fac in fiecare secunda.

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului Smart 3D Samsung 55H6400.

Conectivitate

Pentru folosirea functiilor Smart, televizorul Samsung 40H6240 are nevoie de acces la internet. Conexiunea se poate realiza wireless gratie modulului Wi-Fi Integrat sau prin cablu folosind mufa RJ45.

Posibilitatile de interconectare sunt variate, acest televizor beneficiind de avantajul a patru intrari HDMI si a trei interfete USB 2.0. Pe panoul din spate se mai regasesc un conector SCART (RGB), o iesire audio digitala optica, o intrare video composite, o intrare component, o iesire audio analogica precum si slotul CI+.

Specificatii televizor Smart 3D LED Samsung 40H6240

Generale

Tip: LED
Smart TV: Da
3D: Da
Gama: 2014
Procesor: Quad-Core

Audio

Iesire sunet (RMS): 2 x 10 W
Caracteristici superioare sunet:
Dolby MS10
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound 5.1

Video

Diagonala ecran (cm): 101
Rezolutie: 1920 x 1080
Aspect imagine: 16: 9
Caracteristici superioare imagine:
HyperReal 3D Engine
Clear Motion Rate 200
Film Mode

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital: DVB-T, DVB-C

Player multimedia integrat: Da

Conexiuni

Conexiune retea: RJ-45; Wi-Fi Integrat
Conexiuni:
Slot CI+
HDMI
SCART

Conectori

Intrare USB 2.0: 3
Intrare video composite: 1
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 4

Caracteristici generale

Dimensiuni (W x H x D )
fara stand: 906.6 x 525.4 x 63.1 mm
cu stand: 906.6 x 593.1 x 266.9 mm
Putere consumata: 50 W
Greutate (Kg): 9
Accesorii incluse: Telecomanda

Caracteristici speciale

Screen Mirroring
WiFi Direct
Anynet+ (HDMI-CEC)
BD Wise Plus
ConnectShare movie
Embeded POP
EPG
PVR READY(USB RECORD)
Game Mode
BT HID Built-in
USB HID Support
TV SoundConnect
TeleText (TTXT)
Time Shift
Samsung SMART View
Browser Web
Skype Ready
Fitness
Aplicatii

Vezi pretul acestui televizor

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *