Televizor Smart Full HD 3D LED Sony 47W807, 119 cm – specificatii, pret, review

Poți partaja pe:

Facand parte din gama 2013, televizorul Smart Full HD 3D LED Sony 47W807 este unul dintre cele mai evoluate produse de acest gen de pe piata si indeplineste toate standardele de performanta si calitae.Televizor Smart Full HD 3D LED Sony 47W807, 119 cm

Acesta are un pret bun pentru un televizor 3D de 119 cm, fiind suficient de mare pentru a fi amplasat chiar si in cea mai mare sufragerie.

Afla pretul acestui televizor

Afla pretul versiunii de 107 cm

Aspectul impecabil al televizoarelor Sony este completat de cateva tehnologii exclusiviste, iar modelul Sony 47W807 beneficiaza de ultimele dezvoltari ale acestora.

Caracteristici

Caracteristicile superioare ale televizorului Smart Full HD 3D LED Sony 47W807 sunt definite de functiile suplimentare si tehnologiile integrate, menite sa imbunatateasca substantial imagiunea si sunetul. Vom discuta doar despre cele mai importante dintre acestea.

X-Reality PRO este functia ce incerca sa apropie cat mai mult de realitate imaginile redate, prin imbunatatirea texturii, amplificarea detaliului si reducerea zgomotului.

Motionflow XR 400 Hz este o tehnolosie proprie Sony ce are ca scop imbunatatirea redarii imaginilor in miscare. Aceasta tehnologie face ca fiecare cadru redat sa fie o imagine completa, astfel miscarea va aparea mai cursiva iar detaluil va fi mai bun. Acesta este cea mai noua implementare a acestei tehnologii.

Live Colour  este o alta tehnologie brevetata Sony si folosita la televizorul Smart Full HD 3D LED Sony 47W807. Aceasta are ca scop oferirea de culori mai curate fara a deforma realitate, folosind algoritmi de mare complexitate si filtre inteligente de culoare.

Deep Color este o tehnologie inovativa care intervine atunci cand informatia de culoare nu este suficienta. Astfel, televizorul Smart Full HD 3D LED Sony 47W807 va converti imaginile conventionale pe 8 biti RGB si prin procesari complexe si rafinate pentru a afisa imagini mult mai realiste cu culori mai rafinate.

24p True Cinema, o functie extraordinar de bine gandita, are rolul de a adapta redarea pentru filmele inregistrate in standardul cinema, cu 24 de cadre pe secunda.

(Nu stiu daca va amintiti ca era o vreme cand la televizor erau difuzate filme vechi, de la inceputurile cinematografiei, cand inregistrarea se facea cu 16 cadre pe secunda. Din acesta cauza, redarea la 25 de cadre pe secunda, care este standardul TV, facea ca aceste filme sa se deruleze foarte repede. Asa am vazut eu in copilarie filmele cu Charlie Chaplin. Atunci nu stiam de ce merg oamenii asa de repede in film…)

Functia 24p True Cinema are grija ca televizorul 3D LED Sony 47W807 sa nu aiba astfel de probleme in cazul in care vor fi redate imagini in standardul cinema, care au fost inregistrate pe pelicula cu 24 de cadre pe secunda.

Screen mirroring (Oglindirea ecranului) este o functie suplimentara ce permite oglindirea ecranului unui dispozitiv mobil pe ecranul televizorului, fara a folosi vreun cablu ci tehnologia Wi-Fi Direct™.

Functia Smart TV este o functie complexa, ce va permite accesul la continut online, rularea de aplicatii, conectarea la site-uri de socilalizare sau cu prietenii.

Specificatii televizor Smart Full HD 3D LED Sony 47W807

Diagonala: 119 cm
3D: Da
Smart TV: Da
Specificatii video:
Rezolutie: 1920×1080 pixeli
Tehnologie imagine: X-Reality PRO
Advanced Contrast Enhancer
24p True Cinema
Motionflow XR 400
Specificatii audio:
Surround: S-Force Front Surround 3D
Dolby Digital
Dolby Digital plus
Dolby Pulse
Putere audio: 2 x 10 W
Functii:
Tuner: DVB-T / C
Alte functii: Skype Ready
Sony Entertainment Network
Web Browser
redare audio/foto/video de pe USB
EPG
BRAVIA Sync
inregistrare pe HDD prin USB
NFC
Conexiuni:
Intrare RF: Da
Componente: Da
Scart: Da
Compozit: Da
Ethernet LAN: Da
Iesire casti: Da
HDMI: Da, 4
USB: Da, 3
Wireless LAN: integrat
Alte caracteristici:
Dimensiuni: 1083 x 672 x 298 mm
Greutate: 16.7 kg
Accesorii: 4 x ochelari 3D TDG-500P

Acesta are un pret bun pentru un televizor 3D de 119 cm, fiind suficient de mare pentru a fi amplasat chiar si in cea mai mare sufragerie.

Afla pretul acestui televizor

Afla pretul versiunii de 107 cm

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *