Televizor Smart LED 3D Philips 46PFL4908, 117 cm, Full HD – specificatii, pret, review

Poți partaja pe:

Televizorul Philips 46PFL4908 este cel mai cunoscut din seria PFL4908, o serice Smart TV LED considerata de lux, datorita specificatiilor de exceptie dar si datorita faptului ca astfel de televizoare in niciun caz nu pot fi ieftine. Vorbim despre un televizor cu ecran full HD de 117 cm, realizat in tehnologie LED, cu functie Smart TV si cu capabilitati 3D. Adica si mare si inteligent!

Smart LED 3D Philips 46PFL4908

Afla pretul acestui televizor

Nu trebuie sa va mai spun ca pretul televizoarelor din aceasta categorie este direct proportional cu dimensiunea ecranului, dar si cu gradul de integrare a  noilor tehnologii, fie ca este vorba despre tehnologiile 3D, Smart sau tehnologiile de prelucrare a imaginilor sau sunetului. Rolul acestor tehnologii este acela de a va asista, la fel ca un computer de bord si a interveni fara ca dumneavoastra sa va dati seama, pentru a va oferi tot timpul imagini de calitate si sunete clare. Din acest motiv la unele televizoare se vede mai bine ca la altele…

Tehnologii si functii integrate

Ecran LED

Ecranul televizorului Philips Philips 46PFL4908 are diagonala de 117 cm (46 inch) si este realizat in tehnologie LED, de unde rezulta atat consumul redus de energie al acestui televizor cat si durata lunga de viata a ecranului. Rezolutia ecranului este de 1920 x 1080 (Full HD) formatul fiind 16:9.

Profil Smart LED 3D Philips 46PFL4908Smart TV

Functia Smart TV este considerata de multi ca fiind cea mai importanta dintre functiile unui televizor modern. Este exagerat, dar, totusi, aceasta functie nu este de neglijat, pentru ca prin ea vi se deschide ecranul catre lume. Astfel, televizorul Smart LED 3D Philips 46PFL4908 va permite sa va conectati la internet, sa vorbiti cu prietenii pe Facebook sau Twitter, sa vizionati clipuri pe Youtube sau sa inregistrati programele preferate. Va asteapta o multime de aplicatii la doar o apasare de buton distanta ! In plus cu ajutorul tehnologiei WiFi Smart Screen puteti sa vedeti programele TV preferate oriunde ai fi in casa direct pe ecranul tabletei iOS.

3D

Tehnologia 3D nu mai constituie o noutate. Desi va fi folosita doar ocazional si nu este ceva indispensabil unui televizor, aceasta are farmecul ei, iar experienta vizionarii filmelor 3D este unica. La fel in cazul conectarii consolei de jocuri …

PMR 200

Pentru a imbunatati redarea imaginilor in miscare, acest televizor foloseste o tehnologie dezvoltata de Philips, numita Perfect Motion Rate (PMR) 200. Aceasta tehnologie combina rata de reimprospatare a imaginii cu numarul cadrelor pe secunda ale filmului pentru a reda de fiecare data imagini complete si clare, indiferent cat de dinamice sunt imaginile. Astfel, cu televizorul Smart LED 3D Philips 46PFL4908,  miscarea se va vedea mai cursiva iar detaliile imaginilor in miscare vor fi percepute mai bine.

Sonorizare

Pe partea de sonorizare, televizorul Smart LED 3D Philips 46PFL4908 asigura stereofonia prin doua difuzoare de 20W fiecare, beneficiind de Auto Volume Leveller, Clear Sound si Incredible Surround, tehnologii menite sa imbunatateasca auditia pentru a oferi o experienta audio-vizuala cat mai reusita. Sunetul va fi cu bas plin, clar si de calitate.

Conectivitate

Conectarea televizorului Smart LED 3D Philips 46PFL4908 la internet se poate face prin cablu sau wireless, gratie placii de retea wireless integrate. Conectorii de pe spate acopera cam toate necesitatile de interconectare si pot fi vazuti in imaginea de mai jos.

Conectori Smart LED 3D Philips 46PFL4908

Specificatii Televizor Smart LED 3D Philips 46PFL4908

3D : Da
Tehnologie: LED
Smart TV: Da
Gama: 2013

Audio

Iesire sunet (RMS): 20 W
Caracteristici superioare sunet:
Auto Volume Leveller
Clear Sound
Incredible Surround

Video

Diagonala ecran (cm): 117
Calitate imagine: Full HD
Contrast dinamic: 500000:1
Luminozitate: 350 cd/mp
Aspect imagine: 16:9
Rezolutie: 1920 x 1080
Caracteristici superioare imagine:
Perfect Motion Rate 200
Pixel Plus HD
Micro Dimming

Tuner/Receptie/Transmisie

Tuner digital:DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*
Redare video: PAL, SECAM, NTSC

Caracteristici speciale

Player multimedia integrat: Da

Dimensiuni:

fara stand: 1046 x 623 x 72.8
cu stand: 1046 x 700 x 261
Putere consumata: 47 W
Greutate (Kg): 15.3

Conectori

Conexiune retea:
Wireless
RJ-45
Conexiuni:
HDMI
Slot CI+
Audio L/R in
Iesire audio digitala (optica): 1
Intrare USB 2.0: 2
Intrari component: 1
Intrari Scart (RGB): 1
Porturi HDMI: 3

Accesorii incluse:

2 perechi de ochelari 3D
Telecomanda

Caracteristici speciale:

HbbTV
Apps
Catch-up TV
Netflix
Online Video stores
Open Internet browser
EPG
SimplyShare
MultiRoom Client
Wi-fi Miracast Certified
Programme: Pause TV, USB recording
Teletext: 1000 Smart Text
Audio Return Channel
EasyLink (HDMI-CEC)

Afla pretul acestui televizor

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *