Televizor Ultra HD 4K Smart 3D Samsung 55HU8500, 138 cm LED curbat

Poți partaja pe:

Televizorul Ultra HD Samsung 55HU8500 a devenit, gratie promotiilor din ultima vreme, unul dintre cele mai ieftine televizoare Ultra HD cu functii Smart si 3D activ. Desi este cel mai mic din seria HU8500, o serie de televizoare mari, are diagonala de 138 cm fiind si cel mai ieftin. Se incadreaza in gama produselor de lux, integrand tehnologii care se adreseaza parca mai putin prezentului si mai mult viitorului.

Televizor Ultra HD Smart 3D Samsung 55HU8500

Afla pretul acestui televizor

Celelalte doua televizoare din aceasta serie sunt Samsung 65HU8500 cu diagonala de 163 cm (vezi pretul) si Samsung UE78HU8500L cu diagonala de 198 cm (vezi pretul), ambele mai mari si mai scumpe.

Descriere

Viteza de reactie a acestui televizor este imbunatatita datorita procesorului Quad-Core foarte puternic, efectele fiind observabile mai ales la folosirea functiilor suplimentare

Sunet

Profil Televizor Ultra HD Smart 3D Samsung 55HU8500Sonorizarea televizorului Ultra HD Samsung 55HU8500 este asigurata de un uimitor sistem Front Firing + New Waveguide ce asigura o putere de iesire de 60W si integreaza o serie de tehnologii audio ce folosesc algoritmi inteligenti pentru eliminarea zgomotului si imbunatatirea sunetului fara a afecta banda de frecvente redata: Dolby MS11, DNSe+, DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler, Sound Customizer.

Aceste tehnologii gestioneaza cele 6 difuzoare de 10W fiecare, care functioneaza independent si sunt amplasate discret in spatele panoului.

Imagine

Samsung 55HU8500 fiind un televizor Ultra HD (4K) exceleaza la acest capitol. Ecranul curbat cu diagonala de 138 cm are rezolutia de 3840 x 2160 Ultra HD 4K aspect 16:9. Principalul avantaj consta in faptul ca acest ecran ofera o densitate de pixeli de patru ori mai mare comparativ cu ecranul unui televizor Full HD de aceeasi dimensiune. Asta inseamna ca fiecare imagine va avea definitia de patru ori mai buna si de patru ori mai multe detalii, experienta fiind una uimitoare iar imaginile devenind foarte realistice.

ecran curbat Televizor Ultra HD Smart 3D Samsung 55HU8500

Tehnologii si functii integrate

UHD Upscaling este una dintre cele mai importante tehnologii pentru televizoarele Ultra HD pentru ca acesta converteste imaginile SD, HD sau Full HD la o calitate a imaginii la nivel de UHD, permitandu-va in acest fel sa vizionati la o calitate apropiata de ultra HD imaginile din surse ce nu indeplinesc acest standard. Desi acesta tehnologie nu poate sa faca minuni este foarte importanta deoarece tehnologia Ultra HD este la inceput si nu exista suficient continut in acest format.

Mega DCR (Mega Dynamic Contrast Ratio) este o functie ce are grija sa gestioneze dinamic contrastul televizorului Samsung 55HU8500. Indiferent de calitatea inregistrarii, acesta functie va regla dinamic contrastul in asa fel incat redarea sa fie optima, nuantele cat mai evidente dar fara a deranja ochiul.

Clear Motion Rate 1200 este cea mai evoluata dintre tehnologiile de redare a imaginilor in miscare. Aceasta tehnologie imbina rata de refresh a televizorului cu numarul de frame-uri pe secunda al filmului prin scanare cu frecventa de 1200 de imagini pe secunda pentru a oferi pe ecran imagini clare si complete. Imaginati-va ca un film cu 30 fps este redat pe un televizor cu rata de refresh de 50 Hz. este clar ca o data la cateva cadre televizorul va afisa o imagine incompleta pentru ca filmul schimba imaginea de 30 de ori pe secunda iar televizorul de 50 de ori pe secunda. Sistemul Clear Motion Rate 1200 previne acest lucru iar rezultatul se vede in cazul imaginilor cu dinamica mare redate de televizorul Samsung 55HU8500, unde contururile devin mai clare iar miscarea mai cursiva.

Precision Black (Local Dimming) este o tehnologie prin care se schimba luminozitatea unor zone ale ecranului pentru a reflecta mai bine scena și pentru a crea un negru mai intens.

Wide Color Enhancer (Plus) este o tehnologie ce are ca scop imbogatirea numarului de culori pe care televizorul Samsung 55HU8500 le reda, pentru accentuarea unor detalii care altfel nu ar fi vizibile. Pentru acesta Samsung foloseste un subset de culori cu cate trei sau mai multe nuante pentru fiecare culoare de baza RGB. Combinatiile sunt multiple iar imaginile isi vor descoperi detaliile ascunse, culorile devenind mai apropiate de realitate.

PurColor este o noua tehnologie ce are rolul de a imbunatati culorile pe ecranul televizorului Samsung 55HU8500. Daca in mod normal imaginile sunt formate din cele trei culori primare RGB (rosu, verde si albastru) sau nuante ale acestora, tehnologia PurColor se concentrează pe culori primare și secundare magenta, cyan și galben.

Samsung Auto Depth EnhancerAuto Depth Enhancer este o alta tehnologie de mare efect de la Samsung. Aceasta imparte fiecare cadru al imaginii in mai multe zone (perimetre) pe care le analizeaza pentru a optimiza dinamic contrastul pe acea zona a imaginii. Dispar in felul acesta zonele suprasaturate iar detaliile devin vizibile.

Film Mode este tehnologia folosita pentru a netezi cadrul de tranzitie la procesarea filmelor 4:3 la 24 de imagini pe secunda (standardul cinema). Astfel imaginile vor fi optime, perfect adaptate pe formatul ecranului si in concordanta cu rata de refresh a televizorului.

Natural Mode Support este una dintre tehnologiile noi prezenta de la seria 6000 in sus. Acesta tehnologie optimizeaza setarile de imagine pentru a pune in evidenta stralucirea superioara a ecranelor LED, reusind sa redea imaginile exact asa cum au fost filmate. Alegeti aceasta setare pentru a pastra naturalul din filme la acelasi nivel ca in momentul filmarii.

Functia 3D va permite sa vizionati tridimensional filmele dumneavoastra favorite, folosind ochelarii activi Samsung SSG-5100GB, doua perechi fiind incluse in pachet. Sistemul 3D cu ochelari activi are avantajul ca imaginile vor avea rezolutia nativa spre deosebire de tehnologia pasiva care va reduce rezolutia la jumatate. Este deci un televizor 3D activ si va permite vizualizarea imaginilor 3D la rezolutia Ultra HD.

Functia Smart TV, prin accesul la Smart Hub va ofera cea mai dezvoltata interfata smart din lume, ceea ce permite televizorului dumneavoastra sa devina un adevarat portal de stiri si divertisment. Accesul la site-urile de socializare este si el asigurat, permitandu-va sa va conectati cu prietenii in lumea virtuala.

 Conectivitate

Nu trebuie sa va ingrijorati in privinta conectivitatii televizorului Samsung 55HU8500. Acesta beneficiaza de Wi-Fi integrat si un port RJ45 pentru conectarea la internet, Slot CI+, 3 intrari USB 2.0, 2 intrari video composite, o intrare component si 4 porturi HDMI.

Specificatii Televizor Ultra HD Smart 3D Samsung 55HU8500

Ecran

Seria: HU8500
Tip display: Edge LED
Imagine HD: 4K Ultra HD
Diagonala inch: 55
Diagonala cm: 138
Rezolutie: 3840 x 2160 pixeli

Caracteristici imagine

Contrast dinamic: Mega
Tehnologii:
UHD Upscaling
Clear Motion Rate 1200
Precision Black (Local Dimming)
Wide Color Enhancer (Plus)
PurColor
Auto Depth Enhancer
Film Mode
Natural Mode Support
Suport Share screen: Screen Mirroring
Internet TV: Da
Smart TV: Da
Compatibil 3D: Da
Curbat: Da

Audio

Iesire sunet: 60 W
Sunet: 5.1
Tehnologii:
Dolby MS11
DNSe+
DTS Premium Sound 5.1
3D Sound
Sound Customizer
Auto Volume Leveler

Conectivitate

USB 2.0: 3
HDMI: 4
Component: 1
Composite: 2
S/PDIF: Optic
Suport CI Slot: Plus
RF in: 1
LAN RJ-45: Da
Wireless: Da

Caracteristici Generale

Sistem TV:
DVB-T
DVB-C
DVB-S2

Dimensiune:
cu suport: 1232.6 x 767.6 x 307.9 mm
fara suport: 1232.6 x 723.0 x 92.9 mm
Greutate (cu suport): 23.8 Kg

Accesorii

Accesorii incluse: 2 perechi ochelari 3D (SSG-5100GB)

Caracteristici speciale

Smart Hub
Multimedia
Apps
Multi-Screen: Quad
Skype
Social TV
Web Browser
Voice Control
Camera integrata
Face Recognition
Motion Control
AllShare – Content Sharing
AllShare – Screen Mirroring
Samsung SMART View
Samsung 3D
3D Converter
Instant On
Quad Core+
Digital Clean View
Auto Channel Search
Auto Power Off
Clock & On/Off Timer
Sleep Timer
BD Wise Plus
Caption (Subtitle)
ConnectShare™ (HDD)
Football Mode
Embeded POP
EPG
Extended PVR
Game Mode
History
Network Speaker Support
Picture-In-Picture
BT HID Built-in
USB HID Support
Smart Evolution Ready
TV SoudConnect
Teletext (TTX)
Time Shift
GUI (Golden Bridge)
2 tunere
MHL CE 3.0
One Connect (Jack)
WiFi Direct

Afla pretul acestui televizor

Cod intern UHD Samsung EM55HU8500AF DI1384K.
Cod producator UE55HU8500LXXH.

Poți partaja pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *